Tuska löi kovia nimiä pöytään: Body Count murskaa kaiken vastarinnan perjantaina, myös Meshuggah ja Mike Patton mainittu

Nämäkin herrat ovat ehdolla tulevassa Grammy-gaalassa.

Arvoisat metallimusiikin ystävät, meillä on teille hyviä uutisia. Olemme saaneet tiedon, että perjantai 29. kesäkuuta on julistettu Suomessa viralliseksi Body Count -päiväksi. Päivää juhlistetaan asianmukaisin menoin Helsingissä, missä Ice-T kertoo yleisölle valikoituja totuuksia elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta muusta sellaisesta.

Body Count ja Ice-T ovat siis Tuska Open Airin avauspäivän pääesiintyjät, ja tämä tieto otettaneen vastaan suurella ilolla useammassakin kotitaloudessa. Orkesterin viimevuotinen Bloodlust-levy kun osoitti bändin olevan edelleen voimissaan, ja sitä edeltäneeltä Manslaughter-albumilta irtosi esimerkiksi maanmainio versio Suicidal Tendenciesin Industrialized-valitusvirrestä. Taitaakin olla yhtyeen ensimmäinen Suomen-keikka tämä!

Eivätkä hyvät uutiset pääty siihen. Tapahtuman muita uusia esiintyjäjulkistuksia ovat Ruotsin tekniikkametallijätti Meshuggah sekä Mike Pattonin ja Dave Lombardon tähdittämä Dead Cross. Pienempiä bändijulkistuksia ovat Leprous, Oni, Mantar ja Crimfall. Asiallista settiä!

Tuska juhlitaan 29.6.–1.7. Helsingin Suvilahdessa. Festarin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Parkway Drive, Kreator, Europe, Myrkur (hupsista, olikin viime vuonna – toim. huom.), Arch Enemy, Emperor, At the Gates ja Clutch. Tapahtuman liput ovat myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä. Hinnat liikkuvat 79–129 euron tietämillä.