Tutustu nyt Oceanhoarsen iskevään ep-levytykseen – Mukana myös mielenkiintoinen lainakappale!

https://youtu.be/wpNTsXeIuHI

Helsinkiläinen metalliyhtye Occeanhoarse julkaisee parikymmentäminuuttisen Voluntary Bends -ep:n perjantaina 15. marraskuuta, mutta Soundin sivulla voi hypätä julkaisun maailmaan jo nyt. Yhtyeen debyytti-ep soi kokonaisuudessaan tuossa yläpuolella, ja se sisältää myös tyylikkään coverin Slipknotin Duality-kappaleesta.

– Olemme menneen parin vuoden aikana julkaiseet musiikkia pelkästään singlemuodossa. Vaikka tämä onkin osoittautunut toimivaksi malliksi, halusimme laittaa nyt ulos jonkin sortin kokonaisuuden – myös fyysisessä muodossa -, ja ep-levy tuntui juuri sopivalta formaatilta tähän väliin. Voluntary Bends toimiikin hyvänä käyntikorttina Oceanhoarsen maailmaan, kitaristi Ben Varon kuvailee.

– Meillä on valmiita biisejä jo vaikka millä mitalla, odottamassa ensmmäistä pitkäsoittoa sekä jopa kakkosalbumia. Emme kuitenkaan julkaise kappaleita valmistumisjärjestyksessä vaan mietimme tarkkaan, minkä puolen Oceanhoarsesta haluamme milloinkin esitellä. Nostimmekin tietoisesti tämän ep:n keskitempoa vikkelämmäksi ja yleistunnelmaa murjovammaksi valikoimalla siihen pari turpaanvetobiisiä. Katsellaan niitä slovareita vähän myöhemmin, nyt on aika ajaa!

Eikä unohdeta sitäkään, että Oceanhoarse järjestää myös Hoarsefest-tapahtuman Helsingin On The Rocksissa 28. joulukuuta. ”Isäntäbändin” ohella lavalle nousevat I Revolt, DIRT, Wake Up Frankie sekä Thy Row. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Ensi vuonna Oceanhoarsea kutsuvat myös eurooppalaiset lavat, kun yhtye lähtee mukaan Marko Hietalan soolobändin kiertueelle. Tour Of The Black Heart starttaa Hampurista 2.2. ja päättyy Pariisiin 18.2.