Twisted Sister -nokkamies käärmeissään Super Bowlin väliaikashow’n suunnittelijoille – ”Mitä vittua!?”

Dee Snider ei käsitä, miksei väliajalla esiinny rock- tai metallibändejä, vaikka niiden musiikkia soitetaan matseissa tauotta.
27.9.2019 13:39

Yhdysvaltojen amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigan eli NFL:n loppuottelu, tuttavallisemmin Super Bowl pelataan taas tuttuun tapaan helmikuun alussa. Super Bowl on tunnettu myös eeppisistä ja hulppeista väliaikaesityksistä, joissa ovat vuosien varrella esiintyneet lukuisat supertähdet New Kids on the Blockista The Blues Brothersin, Phil Collinsin, U2:n, Bruce Springsteenin ja Paul McCartneyn kautta Michael Jacksoniin ja Princeen. Tänä vuonna väliaikashow’n musiikista vastasi Maroon 5 ja seuraavassa loppuottelussa esiintyvät Jennifer Lopez ja Shakira.

Twisted Sisteristä ja soolouraltaan tuttu Dee Snider on esittänyt turhautumisensa Super Bowlin esiintyjävalintoihin Twitterin välityksellä. Snider on äärimmäisen närkästynyt ja hämmentynyt siitä, ettei Super Bowlissa koskaan nähdä esiintymässä heavy metalin suurnimiä. Rokeinta laitaa Super Bowlissa ovat vuosien varrella edustaneet The Who (2010), Aerosmith (2011), The Rolling Stones (2006) sekä yhden kappaleen Bruno Marsin kanssa vuonna 2014 vetänyt Red Hot Chili Peppers, yhden kappaleen Katy Perryn kanssa soittanut Lenny Kravitz vuonna 2015 ja Black Eyed Peasin setissä biisin verran vieraillut Slash (2011).

”Mitä vittua!? Shakira ja J-Lo seuraavassa NFL:n puoliaikashow’ssa!? Jälleen kerran mahtava hevimusiikki, joka raikaa stadioneilla viikosta ja pelistä toiseen, sivuutetaan täysin. Emme sitten varmaan vain heiluta persettämme tarpeeksi”, Snider jyrähtää.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Snider ihmettelee, miten Super Bowlissa ylenkatsotaan sitä musiikkia, jota liigan peleissä soitetaan kuitenkin todella paljon.

”Hei NFL! Teidän vakiokappaleenne jokaisessa matsissa ovat metallia: Enter Sandman, Cum On Feel The Noise, Thunder, Crazy Train, We’re Not Gonna Take It, We Are The Champions, Final Countdown, I Wanna Rock, We Will Rock You, Welcome To The Jungle. Yksikään noista bändeistä ei ole koskaan soittanut puoliaikashow’ssa”, Snider kirjoitti helmikuussa tämän vuoden Super Bowlin aikoihin.

Lisää luettavaa