”Typerän känni-illan typerä idea, josta on tullut typerää todellisuutta” – Keikkapaikka tempaisee mitä komeimmalla tavalla

22.9.2018 18:16

The Exchange -niminen esiintymispaikka Bristolissa, Englannissa aikoo soittaa Toton kuolematonta Africa-klassikkoa viisi tuntia putkeen hyväntekeväisyyden nimissä. Tempauksen avulla kerätyt varat menevät paikalliselle Temwa-organisaatiolle, joka auttaa Pohjois-Malawin etäisissä maalaismaisemissa eläviä asukkaita.

”Mikä alkoi typerän känni-illan todella typeränä ideana, on tullut typerää todellisuutta”, DJ Michael Savage kommentoi tempausta BBC:lle. ”Ehdotin kännissä pari vuotta sitten, että soittaisin yhtenä iltana vain sitä biisiä. Jatkoin aiheesta jauhamista ja nyt joudun lunastamaan puheeni.”

Savage aikoo soittaa kappaletta marraskuun 30. päivä The Exchangen pääsalissa iltayhdestätoista aamuneljään, kun muissa osissa rakennusta vierailijat pääsevät nauttimaan saman kappaleen covereista ja remiksauksista. ”Rakastan sitä biisiä, se on poikkeuksellinen – ultimaattinen guilty pleasure – mutta en ole varma nukahdanko vai en”, Savage sanoo. ”Säälin baarin työntekijöitä, sillä he ovat ansassa kaiken keskellä.”

Otetaanpa sille:

Lisää luettavaa