Tyylinvaihdoksesta voi seurata tällaistakin: metalliyhtyeen fanit yrittävät estää vetoomuksella bändiä julkaisemasta uutta levyään

5.2.2017 19:25

Yhdysvaltalainen deathcorea soittava Suicide Silence on joutunut faniensa hampaisiin julkaistuaan kaksi maistiaiskappaletta tulevalta albumiltaan. Uusi, aiempaa kenties astetta säyseämpi tyyli ei ole ainoastaan uponnut kehnonlaisesti orkesterin fanikuntaan, vaan herättänyt jopa suoranaista raivoa hc-Suicide Silence -diggareiden keskuudessa. Vastustus on mennyt jopa siihen pisteeseen, että fanit ovat polkaisseet pystyyn vetoomuksen, jolla yhtyeen uutuusalbumin julkaisu pyritään estämään.

Tätä kirjoitettaessa vetoomus on kerännyt reilut tuhat allekirjoitusta haetusta 1500:sta. Allekirjoitusten perusteluista löytyy kaikkea ”Vaihtakaa samalla bändinkin nimi” -pyynnöistä aina ”Nickelbackin on raskaampaa” -piikkeihin. Aijai. Mikäli fanien avoin paheksunta ei aiheuta muutoksia suunnitelmiin, yhtyeen on tarkoitus julkaista omaa nimeään kantava uutuusalbuminsa helmikuun 24. päivä.

Voit käydä tutustumassa vetoomukseen tästä. Alla vielä runsaasti närää herättäneet kappaleet.

Lisää luettavaa