Ukrainalaispakolainen ei löytänyt Berliinistä yöpaikkaa – sitten paikalle tuli Rammsteinin Till Lindemann

EPA / Axel Heimken / AOP

Tässäpä tarina, joka kuulostaa kyynisen ja paatuneen toimittajan korvissa ensituntumalta vähän liiankin somalta, mutta uskotaan nyt kun Loudwiren porukka vannoo varmistaneensa tarinan todenperäisyyden Rammsteinin edustajilta. Alun perin jutusta uutisoi Metal Addicts -sivusto.

Oleksii Potapenko alias monitoimimuusikko Potap julkaisi Instagramissa viikko sitten pitkän viestin, jossa kerrotaan eräästä harvinaisen epätodennäköisestä kohtaamisesta Berliinin rautatieasemalla. Ukrainan sotaa paennut Alisa Komm nimittäin joutui Berliinissä ikävään tilanteeseen, kun hänelle ei löytynyt nukkumapaikkaa. Tilannetta selvitteli parikin saksalaista vapaaehtoista pakolaistyöntekijää, mutta tilanne ei ottanut edetäkseen, kunnes paikalle ilmaantui Rammsteinin Till Lindemann seuralaisensa kanssa.

”En pystynyt uskomaan silmiäni, kun kaiken tämän maailmanlopun keskellä edessäni seisoi Rammsteinin laulaja muodikkaassa takissa, yhtä muodikkaissa kengissä ja Mozgi-pipo päässä. Hän oli todella ystävällinen”, Komm kertoo päivityksessä Metal Addictsin suomennoksen mukaan.

”He veivät minut hyvään hotelliin. Till maksoi huoneen ja laittoi laukkuuni vielä 50 euroa ruokaa varten. Hänen seuralaisensa Jessica antoi numeronsa ja pyysi soittamaan, jos tarvitsen mitään. Aloin melkein itkeä. Annoin Tillille kolme suudelmaa, hän nolostui. Kerroin hänelle, että pidin aiemmin Britney Spearsista, mutta nyt pidän Rammsteinista. Hän alkoi nauraa.”

Melkoinen tarina, ja todella hieno homma jos Lindemann on näin lähimmäistään jeesannut! Alapuolella vielä Potapin alkuperäinen viesti, siinä on mukana kuvakin asianosaisista. Rammstein kommentoi sosiaalisessa mediassa jo aiemmin tukevansa Ukrainaa, joka on joutunut ”Venäjän järkyttävän hyökkäyksen kohteeksi”. Oikeaa puhetta.