Uusi käänne Tommy Leen pahoinpitelykohussa: Mötley Crüe -rumpali kieltäytyy haastamasta poikaansa oikeuteen

10.4.2018 18:03

Tommy Lee ja hänen poikansa Brandon Lee joutuivat maaliskuun alussa napit pahasti vastakkain. Mötley Crüe -rumpali syytti Brandonin hyökänneen hänen kimppuunsa yllättäen, kun poika-Lee kertoi käsirysyn johtuneen isänsä alkoholismista. Tuoreimpien tietojen mukaan Tommy Lee ei aio haastaa poikaansa oikeuteen.

TMZ-uutissivuston mukaan syytteet Brandonia vastaan kaatuivat, kun Tommy Lee ei suostunut yhteistyöhön viranomaisten kanssa ja syyttämään poikaansa pahoinpitelystä. Maaliskuussa käsirysystä ensimmäisenä uutisoineen TMZ:n mukaan Leen 21-vuotias Brandon-poika oli lyönyt muusikkoisäänsä sillä seurauksella, että virkavalta hälytettiin paikalle ja Tommy joutui näyttämään vammojaan sairaalassa.

Tommy Lee kommentoi tapahtunutta myöhemmin Twitterissä ampuen alas lehden väitteet kahakan synnystä. Rumpali kertoi olleensa kihlattunsa kanssa sängyssä nukkumassa, kun Brandon oli yhtäkkiä hyökännyt huoneeseen ja lyönyt hänet tajuttomaksi. Brandon kuitenkin kertoi pian People-lehdelle isänsä alkoholismin olleen syynä tappeluun ja Tommy Leen olleen käsirysyn aikanakin humalassa.

”Olen tehnyt paljon töitä järjestäessäni interventiota, jota ei suureksi harmikseni koskaan tapahtunut. Halusin pitää isäni ongelmat ja hänen taistelunsa yksityisenä perheasiana, mutta hänen sosiaalisessa mediassa esittämien väitteidensä vuoksi minun on pakko tulla esiin. Rakastan isääni enkä halua mitään muuta kuin nähdä hänet selvänä, onnellisena ja terveenä”, Brandon kommentoi kahakan jälkeen.

55-vuotias Tommy Lee julkaisi verisestä, turvonneesta huulestaan kuvan Instagramissa, mutta poisti julkaisun pian tapahtumien jälkeen.

– Sydämeni on särkynyt. Voit antaa lapsillesi kaiken mitä he ikinä haluavat ja he voivat silti kääntyä sinua vastaan, Lee kirjoitti kuvan yhteyteen Blabbermouthin mukaan.

Lisää luettavaa