Nyrkit viuhuivat Mötley Crüe -muusikon kotona – Tommy Leen ja pojan näkemykset ikävän tapahtumasarjan kulusta eroavat toisistaan

Tommy Lee vuonna 2012

Käsirysystä uutisoi ensimmäisenä TMZ.

Roisina rockyhtyeenä tunnettu Mötley Crüe on jo kuopattu, mutta näyttäisi siltä, että osalle sen jäsenistä on vaikea jättää entisiä elämäntapoja taakseen. TMZ-lehti uutisoi poliisien saaneen maanantai-iltanan hälytystehtävä rumpali Tommy Leen kotiin Kalifornian Calabasissa. Lehden mukaan Leen 21-vuotias Brandon-poika oli lyönyt muusikkoisäänsä sillä seurauksella, että virkavalta hälytettiin paikalle ja Tommy joutui näyttämään vammojaan sairaalassa.

Tommy Lee kommentoi tapahtunutta myöhemmin Twitterissä teilaten TMZ-lehden väitteet kahakan syystä. Tommy kertoo olleensa vaimonsa kanssa sängyssä nukkumassa, kun Brandon oli yhtäkkiä hyökännyt huoneeseen ja lyönyt hänet tajuttomaksi. Brandon kuitenkin kertoi keskiviikkona People-lehdelle isänsä alkoholismin olleen syynä tappeluun ja Tommy Leen olleen käsirysyn aikanakin humalassa.

”Olen tehnyt paljon töitä järjestäessäni interventiota, jota ei suureksi harmikseni koskaan tapahtunut. Halusin pitää isäni ongelmat ja hänen taistelunsa yksityisenä perheasiana, mutta hänen sosiaalisessa mediassa esittämien väitteidensä vuoksi minun on pakko tulla esiin. Olen tehnyt ja tulen jatkossakin tekemään yhteistyötä virkavallan kanssa tarvittaessa. Rakastan isääni enkä halua mitään muuta kuin nähdä hänet selvänä, onnellisena ja terveenä”, Brandon kommentoi lehdelle.

People lehti ei tavoittanut muusikkoa tai tämän edustajia kommentoimaan, mutta Tommy Lee vastasi Twitterin välityksellä nauravansa poikansa väitteille.

”En ole koskaan ollut näin onnellinen elämässäni kuin nyt. Saatan ottaa drinkin silloin tällöin koska olen eläkkeellä ja nautin elämästäni. Olen paiskinut töitä yli 30 vuotta joten ansaitsen sen. Et sinä järjestänyt interventiota, tuskin puhuit minulle täällä ollessasi. Yrität vain pelastaa nahkasi”, Tommy Lee kuittaa ja lisää heittävänsä hyvästit sosiaaliselle medialle ja sen valheille.