Uusi ja vanha kohtaavat – Kehitteillä liikuteltava älyvinyylisoitin, jota ohjataan puhelimella

Fyysisistä albumiformaateista vaka vanha vinyyli jaksaa edelleen porskuttaa ja on esimerkiksi Briteissä ohittanut viikottaisessa myynnissä digitaaliset lataukset. Mikäli omasta huushollista vinyylisoitin vielä uupuu, on tässä vaihtoehto niille, jotka kaipaavat omalta soittimeltaan modernia käyttömukavuutta.

Amerikkalaisvalmisteinen LOVE on ensimmäinen ”älykäs vinyylisoitin”, joka yhdistetään Bluetoothin kautta haluamaansa äänentoistojärjestelmään ja jota voi ohjata älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. LOVE on yhteensopiva kaikenkokoisten vinyylien kanssa, jotka asetetaan soittimen mukana tulevalle alustalle. Itse soitin asetetaan pyörimään paikallaan pysyvän levyn ympäri ja skannaamaan levyn stylus-kärjen kanssa.

Kun levy on skannattu, voi puhelinsovelluksen avulla toistaa levyä tai vaikka siirtyä raidalta toiselle. Sovellus myös näyttää soitettavan levyn kansikuvan. Näppärää.

LOVEn myyntihintaa, julkaisupäivää tai saatavuutta Yhdysvaltojen ulkopuolella ei vielä ole tiedossa. Kiinnostuneet voivat liittyä postituslistalle, jota kautta voi saada lisää tietoa soittimen ilmestymisestä ensimmäisten joukosta sekä alennusta myyntihinnasta.