Uutta Apocalypticaa julki – yhtye haluaa sanoa pari sanaa yhteiskunnasta ja myötätunnon merkityksestä

1.11.2019 09:12

Apocalyptican yhdeksäs studioalbumi Cell-O julkaistaan 10. tammikuuta. Yhtye esittelee tuotostaan nyt uudella Rise-singlellä sekä kappaleeseen tehdyllä videolla, jonka voit katsoa yläpuolelta. Tässä videossa onkin kysymys suurista asioista.

”Halusimme tehdä videon, joka vie katsojan toiseen ulottuvuuteen, joka heijastaa yhteiskuntaamme sekä kertoo myötätunnon ja empatian tärkeydestä. Tämän maailman hahmot kaatuvat ja nousevat jälleen, ja lopulta kerääntyvät yhteen tukemaan toisiaan”, kirjoittaa ohjaaja Lisa Mann tiedotteessa.

Rise on julistus toivosta, että aina on myös valoa, vaikka asiat näyttäisivät miten synkiltä ja toivottomilta tahansa. Kappaleessa on kysymys hyvyydestä ja kauneudesta, itselleen uskollisena pysymisestä ja periksiantamattomuudesta”, kirjoittaa puolestaan Eicca Toppinen.

Apocalyptica lähtee uuden levynsä myötä myös pitkälle maailmankiertueelle. Suomessa yhtye esiintyy 23.11. Helsingin Hartwall-areenalla Sabatonin seurassa, ja ensi kesänä yhtyeen voi nähdä esimerkiksi Olavinlinnassa 7. elokuuta.

Lisää luettavaa