Uutta energiaa festivaalikesään: Tampere Punk Fest tarjoaa 28 bändiä kahdessa päivässä

Hiedanrantaan saapuu ulkomaalaisvahvistuksia aina Japanista ja Espanjasta saakka.
9.4.2018 12:55

Alkukesän festarikenttää piristämään saapuu uusi tulokas Tampere Punk Fest, joka tarjoaa nimensä mukaisesti energiaa ja vimmaa punk-musiikkiin keskittyen. Festivaali järjestetään Lielahdessa Hiedanrannan Kuivaamolla 8.-9. kesäkuuta, jona aikana nähdään yhteensä 28 koti- ja ulkomaista bändiä sekä myös skeittinäytös ja pöytäjalkapalloturnaus.

Artistikattauksen melodista ja melankolistakin osastoa edustavat espanjalais-itävaltalainen Suicidas sekä pitkän linjan tamperelaisbändi Punk Lurex ja uudempi lupaus, rovaniemeläinen Puhelinseksi. Rajumpaan hardcore-genreen sijoittuvia bändejä ovat esimerkiksi brittibändi Disorder ja ruotsalainen Mob 47. Näiden lisäksi tapahtumassa esiintyvät muun muassa japanilainen metallivaikutteinen Vanishing, tsekkiläinen rujomman linjan Malignant Tumour sekä oululainen kulttibändi Radiopuhelimet. Muita esiintyjiä ovat muun muassa Kohti Tuhoa, Lapin Helvetti, 1981, Foreseen, Juggling Jugulars sekä virolainen J.M.K.E.

Koko bänditarjonnan ja päiväkohtaisen jaottelun löydät täältä. Kahden päivän ennakkolippu maksaa 50 euroa ja yhden päivän lippu 28 euroa. Ennakkoliput ovat myynnissä festivaalin kotisivuilla. Tapahtumaan on 18 vuoden ikärajoitus.

Lisää luettavaa