Uutta Maj Karmaa maaliskuussa

9.12.2008 23:09

Satakuntalaisen Maj Karman aktivoitumista on jo ehditty odotella tovi jos toinenkin. Bändin kahdeksas studioalbumi ilmestyy maaliskuun loppupuolella.

– Tuntuu oikeastaan melko kummalliselta, että levy on nyt viimein valmistunut. Sitä nimittäin tehtiin pitkään ja hartaasti. Tuleva pitkäsoitto on meidän oma Chinese Democracy, laulaja Herra Ylppö naurahtaa vertaukselle.

– Meiltä on nyt tulossa todella jylhää materiaalia, hyviä kertosäkeitä unohtamatta.

Herra Ylpön oman sooloyhtyeen viime maaliskuussa ilmestynyt Sata vuotta -levy osoittautui ehkä odotettuakin suuremmaksi menestykseksi. Se taas merkitsi ahkeraa keikkailua.

– Kyllähän tämä soolomeininkini on aiheuttanut sen, että Maj Karmakin joutui laittamaan aikatauluja uusiksi. Albuminhan piti alunperin ilmestyä jo elokuussa 2008.

Ja sitten kävi niin ihmeellisesti, että rumpali J. Savolaisen koira söi kovalevyn, joka sisälsi suuren osan pitkäsoiton materiaalista?

– (naurua) Olimme varmoja, ettei kukaan ota sitä tiedotetta tosissaan! Ja niin se vain meni läpi "totuutena" monissa medioissa.

Kerro vähän myös tulevan Karma-albumin sanoituksista? Oletko hakenut tietoista eroa soolobiisiesi maailmoihin?

– Kieltämättä. Tuottaja Illusion Raken kanssakin puhuttiin paljon, että soolohommien henkilökohtaisuudesta on pakko erottua selkeästi. Levyn tekstit ovatkin aika yhteiskunnallisia, joka on poikkeuksellista minulle, Ylppö päättää.

www.majkarma.com

Lisää luettavaa