Uutta Rammsteinia tulossa? Rumpali mainitsi asiasta hiljattain kiintoisassa haastattelussa

15.6.2020 10:09

Koronaviruspandemia sai koko maailman (ja erityisesti musiikkimaailman) halvaantumaan täysin, mutta tälläkin pilvellä saattaa olla hopeareunus. Kun Rammstein joutui lykkäämään suunnitellun stadionkiertueensa, tuli yhtyeen jäsenille äkkiarvaamatta runsaasti vapaa-aikaa – jonka aikana pystyy esimerkiksi tekemään uusia biisejä.

Blabbermouth kertoo bändin rumpalin Christoph Schneiderin maininneen saksalaisen Rodeo Radio -podcastin haastattelussa orkesterin työstävän uutta musiikkia. Schneiderin mukaan Rammstein-jäsenistö on kokoontunut yhdessä työstämään kesken jääneitä kappaleaihioita eteenpäin.

”Meillä on edelleen runsaasti ideoita ja viimeistelemättömiä biisejä”, Schneider sanoo. Kun toimittaja kysyy aiheesta lisää, rumpali jatkaa: ”Olemme tavanneet bändin kesken ja meillä on kappaleita työn alla. Haluamme saada uutta tuotantoa kasaan. Mutta kukaan ei tiedä vielä varmuudella, rakentuuko tästä uusi albumi.”

Rammsteinin oli määrä esiintyä tänä kesänä myös Tallinnassa, mutta se suunnitelma on nyt historaa. Uusi yritys suoritetaan vuoden kuluttua, tarkemmin ottaen 21. heinäkuuta 2021. Kukaties sillä keikalla kuultaisiin sitten jokunen uusikin kappale.

Lisää luettavaa