Uutuusvideoita: Zebra And Snake, Belle And Sebastian, Paradise Lost, Lana Del Rey

Tehdäänpä katsaus tuoreisiin musavideoihin. Aloitetaan kotimaisesta: toukokuun 9. päivä debyyttialbuminsa Healing Music koko Euroopassa julkaisevan Zebra And Snaken Money In Heaven -singlen videolla on melkoisen mystinen meininki. Keskiaikaista tunnelmaa, ruoalla mässäilyä sekä tietenkin kaunis nainen, joka kylpee ja juoksee. Kiehtova video joka tapauksessa, ja biisihän on oikein mainio.

Belle And Sebastian on tehnyt veikeän, alkuperäistä huomattavasti letkeämmän version The Primitivesin helisevästä kasarihitistä Crash. Animaatiovideo on vähintään yhtä suloinen.

Soundissa ja muuallakin melkoisen haukutun, mutta erinomaisesti menestyneen Born To Die -albumin äskettäin julkaissut Lana Del Rey on valinnut seuraavaksi singelkseen levyn vahvatunnelmaisimpiin biiseihin lukeutuvan Blue Jeansin. Mustavalkoisessa, tyylikkäässä videossa uima-altaassa kohtaavat mies, nainen …ja alligaattori.

Paradise Lostin uutuussingle Honesty In Death enteilee 25.4. julkaistavaa Tragic Idol -albumia. Videolla on sen verran synkeä ja epätoivoinen meno että ihan pahaa tekee.