Vaikuttaa siltä, ettei Ghostia pääse näkemään marraskuun jälkeen keikalla pitkään aikaan

26.9.2019 07:16

Jos haluat nähdä Ghostin keikalla, kannattaa harkita vakavasti Helsingin Hartwall-areenalle menemistä 28. marraskuuta. Tobias Forgen tuoreen haastattelun perusteella se on viimeinen mahdollisuus nähdä yhtye keikalla yli vuoteen, sillä vuonna 2020 bändi ei aio esiintyä juuri lainkaan.

Ghostin tulevaisuudensuunnitelmia luodattiin hiljattain Herald-Whigin haastattelussa. Forge on ilmeisesti aikatauluttanut yhtyeensä tulevaisuuden useammaksi vuodeksi eteenpäin, ja näiden suunnitelmien mukaan seuraavaksi keskitytään tyystin uuden levyn tekemiseen.

”Ensi vuonna emme tee juuri kiertueita. Tai tarkalleen ottaen emme tee kiertueita lainkaan. Meillä on buukattuna yksi keikka Yhdysvaltain eteläpuolelle, ja siinä se. Se päättää tämänhetkisen kiertuesyklimme”, Forge sanoo.

”Seuraavan vuoden käytämme uuden albumin tekemiseen, ja se levy julkaistaan vuoden 2021 alussa. Sitten edessä on jälleen 18 kuukauden kiertue. Ensi vuonna ei siis ole tiedossa keikkoja, mutta paljon kaikkea muuta kyllä.”

Forge ei siis aio jäädä lepäämään laakereillaan, vaan Ghostia viedään aika määrätietoisen oloisesti albumista seuraavaan. Hyvä! Mistä levystä sitten mahtaa kehkeytyä se Ghostin varsinainan magnum opus, se jää nähtäväksi.

Lisää luettavaa