Vain elämää -sarjan seuraava artistikaarti varmistui – Herra Ylppö ja Klamydian Vesku Jokinen mukana

Vain elämää jatkuu taas lokakuussa.
28.7.2020 11:26

Vain elämää -sarjan 11. tuotantokausi käynnistyy syksyllä ja tänään on paljastettu tulevan kauden laulajakaarti. Mukana ovat Maj Karmasta ja sooloyhtyeistään tuttu Herra Ylppö, Klamydian Vesku Jokinen, Mariska, Jannika B, Reino Nordin, Stig, Arja Koriseva sekä Ressu Redford, kerrotaan ohjelman tiedotteessa.

”Lähin sillä meiningillä, että katotaan, mikä tää juttu on. Mitä mä oon niitä kattellut, niin en oo aina kaikkein positiivisimmin suhtautunut niihin itkemisosioihin sun muihin. Mutta kuitenkin tässä ohjelmassa on se perusjuttu, että tehdään covereita muiden biiseistä. Ja onhan se mukavaa, kun ajattelee, että kun mä kuulin sen artistilistan, mikä sinne lähtee, niin mä ajattelin, että kyllä nyt on niin sekalainen seurakunta, että kyllä tonne yks karvapää sekaan sopii”, Vesku Jokinen kommentoi.

”Musta musassa tärkeintä on tunnelma. Ja sen tunnelman löytäminen ei oo mahdollista, jollei pääse siihen biisiin sisälle. Ja silloin se pitää tehdä omaksi. Niin mun pitää todella mennä syvälle sinne juttuun ja se on ollut järjettömän mielenkiintoista. Ja sellaista, mihin ei olisi missään tapauksessa ikinä päätynyt, jollei olisi lähtenyt mukaan tällaiseen juttuun”, toteaa vuorostaan Herra Ylppö ja sanoo, ettei ole koskaan aiemmin uransa aikana tehnyt covereita – mikä ei kyllä pidä ihan paikkansa, sillä Maj Karma (tuolloin vielä nimellä Maj Karman Kauniit Kuvat) julkaisi vuonna 2004 peräti ep-levyllisen Musta Paraati -covereita. Ja onpahan yhtye soitellut keikoillaan myös suomeksi käännettyä versiota Motörheadin Orgasmatronista.

Sarjan kuvaukset alkavat tänään. Vain elämää uusi kausi nähdään lokakuussa Nelosella ja Ruudussa.

Lisää luettavaa