Välillä hyviäkin uutisia: Kotkan virkeä Dark River -festivaali oli tänä vuonna menestys, Maj Karmakin äimisteli ilonpitoa

Välillä asiat voivat mennä putkeenkin.
9.8.2017 13:13

Kotkan pieni mutta pippurinen metallifestivaali Dark River Festival päättyi tänä vuonna vähän iloisemmissa merkeissä kuin edellisellä kerralla. Viime vuonna tapahtuman kohtaloksi lankesi ”sadekatastrofi”, kuten järjestäjät itse tilannetta kuvailevat, mutta nyt kelpaa hymyillä: paikalle löysi yli tuhat katsojaa.

”Viime vuonna yleisömäärä jäi puoleen tavoitteesta. Oli viittä vaille, ettei tapahtumaa olisi tänä vuonna järjestetty ollenkaan”, promoottori Henri Eerola kertoo ja jatkaa:

”Nyt meni taas paremmin. Maj Karman oli tarkoitus huilata kesän ajan, mutta keikkamyyjä meni myymään tämän meidän tapahtuman. Ensi alkuun suhteellisen ennakkoluuloinen bändi yllättyi täysin tapahtuman meiningistä ja vetikin yli puolentoista tunnin setin.”

Kymen Sanomat tietää kertoa, että Karma innostui soittamaan jopa kaksi encorea: ensin yleisön pyynnöstä ja sitten toisen vielä yhtyeen oman rumpalin pyynnöstä.

Että näin. Kiva kertoa välillä kivojakin uutisia! Siinä vielä hieman Maj Karman tunnelmia Kotkan suviyöstä:

Lisää luettavaa