Vanha kunnon Scorpions on täällä taas! – Saksalainen heviveteraani julkaisi uuden kappaleen, myös tulevan levyn tiedot julki

Pitkän linjan hard rock -klassikkoyhtye Scorpions on julkaissut uuden singlen.  Peacemaker-niminen kappale löytyy yhtyeen tulevalta, järjestyksessään 19. studioalbumilta Rock Believer.

”Ensimmäinen juttu joka tuli mieleeni, oli kertsi ’Peacemaker, peacemaker / Bury the undertaker.'”, solisti Klaus Meine kommentoi kappaletta. ”Leikittelin noiden sanojen kanssa. Aikana jolloin niin moni on kuollut ja kuolee edelleen covidiin, puhumattakaan järkyttävistä sodista ja muista järjettömistä rikoksista, tuntuu kuin hautaisurakoitsija paiskisi ylitöissä. Rauhantekijä tulee hallitsemaan pandemian jälkeisessä rauhanomaisessa maailmassa… se kuvasto vetoaa minuun.”

Yhtye kertoo äänittäneensä uutukaisen livenä yhdessä huoneessa aivan kuin 1980-luvulla, ja materiaalissa on voimakaksikko Schenker-Meinen vahva kädenjälki. Jälkimmäisen mukaan tällä kertaa levyllä ei käytetty lainkaan ulkopuolisia biisintekijöitä.

Rock Believer näkee päivänvalon 25. helmikuuta 2022, jonka jälkeen yhtye suuntaa maailmankiertueelle.

Kuuntele Peacemaker alta.