Vapise, John Wick! Kissan toimintaspektaakkelin tähtenä taistelee sankari nimeltä Estonian Stallion

4.5.2023 07:00

Kissa julkaisee Apinalinna-kakkosalbuminsa huomenna 5. toukokuuta. Levyä promotoidaan näin päivää ennen H-hetkeä harvinaisen eeppisellä musiikkivideolla: Estonian Stallion on niin kuumaa toimintaa alusta loppuun, että Hollywoodin agenttien luulisi tekevän muistiinpanoja kuulakärkikynät kahisten. Katso ylempää!

Estonian Stallion -video jatkuu siitä, mihin Cola Girl ’98 jäi ja kertoo klassisen tarian hypermaskuliinisesta oman käden oikeuden harjoittajasta, joka ajautuu väkivallan pyörteisiin huumaantuen omista voimistaan”, tuoreen videon ohjannut Frans Nybacka kertoo tiedotteessa.

”Video on saanut inspiraationsa minun ja sisarusteni ala-asteikäisenä tekemistä action-lyhytelokuvista, joissa soi raju musa, visio oli toteutusta vahvempi, mini-DV-kamera sekä Windows Movie Maker laitettiin solmuun ja bloopers-osio oli itse elokuvaa pidempi. Lisävauhtia videon maailmaan omaksuttiin myös Wakaliwood- ja Jackie Chan -leffoista.”

Apinalinna ilmestyy digitaalisesti 5.5. ja fyysisesti 12.5. Yhtye suuntaa heti levyn julkaisupäivänä rundille, joka alkaa 5.5. Helsingin Korjaamolta ja käväisee lukuisilla kotimaisilla festareilla Ruisrockista Flow’hun. Tähän mennessä varmistuneet keikat on listattu alle:
5.5. Korjaamo, Helsinki (levyjulkkarit) + Kippo
6.5. Olympia, Tampere (levyjulkkarit) + Kippo
12.5. Rytmikorjaamo, Seinäjoki + Joni Ekman Group
13.5. West Coast Billiard, Kokkola
16.6. LPRHC Fest, Lappeenranta
17.6. Varjo, Oulu
22.6. Radio Helsingin Kesälive, Helsinki
8.7. Ruisrock, Turku
15.7. Downtown Calling, Helsinki
16.7. Ilosaarirock, Joensuu
28.7. Qstock, Oulu
29.7. Karmarock, Harjavalta
12.8. Flow Festival, Helsinki

Lisää luettavaa