Versaillesta saa tykätä ilman leimoja – Terveisii sun seuraavalle Soundin ensinäytössä

Yhtyeen tuoreeseen singleen tehty video on oodi popille.

Artistivetoista elektropoppia ja orgaanista bändisoundia yhdistelevä turkulainen Versaille julkaisi hiljattain uuden singlensä Terveisii sun seuraavalle, jota yhtye luonnehtii ”vuoden hurmoksellisimmaksi erobiisiksi”. Kappaleeseen tehty musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Soundin sivuilla.

Yhtye kertoo videon saaneen alkunsa nettikeskusteluissa räyhääviin musiikkipuritaaneihin turhautumisesta. Se on oodi popille ja viestittää, ettei kenenkään tarvitse mököttää nurkassa, jos biisi on tarttuva ja meininki hyvä.

”Kuvattiin pienenä provona video, jossa jengi bläkkisdiggarista träppäriin bailaa ja pitää hauskaa. Tämä on poppia ja tästä saa tykätä ilman leimoja. Lopputuloksesta toivottavasti välittyy ripaus niistä yhteisöllisistä viboista, jotka kuvauspaikalla vallitsi”, bändi kommentoi.

”Katso video ite alta vaikka sen sun yhen frendin kanssa joka ei voi sietää muuta kuin noisea. Pieni relaaminen näissä asioissa tekee varmasti hyvää kaikille. Jätetään hevi vs pop -debatti vuoteen 2002, minne se kuuluu.”