Veteraanijuontaja kunnioittaa David Bowieta radioshow’ssaan – Mukana muun muassa Peter Frampton, Billy Corgan ja Corey Taylor

https://youtu.be/w_frbSeUfI0

Howard Sternin erikoislähetyksessä kuullaan 25 uutta Bowie-lainaa.

Amerikkalainen radiojuontajaveteraani Howard Stern kunnioittaa ja juhlii edesmenneen David Bowien muistoa perjantaina 9. helmikuuta erikoislähetyksellä. Spesiaaliohjelmaa varten Stern on koonnut ison joukon eturivin artisteja, jotka ovat äänittäneet uusia Bowie-covereita varta vasten tätä tilaisuutta varten.

– Kun rock ’n’ roll -musiikki alkoi kiinnostaa, Bowie oli ensimmäisiä artisteja, joista todella innostuin. Hän kehittyi jatkuvasti ja pysyi koko ajan aallonharjalla. Hän oli yksinkertaisesti mahtava muusikko, lauluntekijä ja laulaja. Haluan varmistaa, että ihmiset muistavat hänet, Stern kommentoi.

Ja ohjelmassa mukana olevien erikoisvieraiden perusteella Bowie todellakin muistetaan. Sternin Bowie-tribuuttilähetyksessä kuullaan 25 uutta lainakappaleita muun muassa sellaisilta artisteilta kuin Peter Frampton, Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Biffy Clyro, Billy Corgan, Garbage, Hall & Oatesin Daryl Hall, Lisa Loeb ja Gogol Bordello.