Vihdoinkin: uusi Arcade Fire -single… plus interaktiivinen videosysteemi

Arcade Firen tuoreen Reflektor-singen video on hämmentävän hienosti toteutettu. Mene sivulle www.justareflektor.com ja seuraa ohjeita (vaatii ilmeisesti Chrome-selaimen). Voit liittää tietokoneen kameran ja älypuhelimesi synkkaan, jolloin pystyt puhelinta liikuttamalla hallitsemaan videon valoefektejä. Vaihtoehtoisesti valoja voi liikutella perinteisemmin hiiren avulla.

Entä itse biisi? Tuottajana toimineen LCD Soundsystem -mies James Murphyn kädenjälki kuuluu tanssittavalla Reflektorilla erittäin selvästi, mutta toisaalta mukana on myös Arcade Firen tuttua hektistä ja suureellista tunnelmaa. Kappaleella laulaa myös erehdyttävästi David Bowielta kuulostava mies, ja Bowien onkin huhuttu liikuskelleen Arcade Firen studion liepeillä.

Jos ei jaksa kikkailla interaktiivisen videosysteemin kanssa, niin pelkän biisin voi kuunnella vaikkapa tuosta alta Spotifyn kautta.

Arcade Firen neljäs studioalbumi ilmestyy 29.10.

LISÄYS: Nettiin ilmestyi juuri myös Antony Corbijnin ohjaama musiikkivideo Reflektoriin. Isoja päitä ja heijastavia peilimiehiä sisältävä video näkyy alla.