Viikate julkaisi uuden singlen ja lähtee keikkalavoille uuden rumpalin kanssa – ”Uudet tuulet puhaltavat suotuisasti”

Singlellä ja tulevalla levyllä rumpuja soittaa bändin pitkäaikainen äänimies. Keikoilla rumpujakkaralla istuu kuitenkin eri mies.
29.4.2022 11:27

Viikate on tänään (29.4.) julkaissut uuden Kavaljeeri-singlen tulevalta pitkäsoitoltaan, jolla rumpuja soittaa bändin pitkäaikainen äänimies Kalle Kukkonen, joka tuuraa kuulo-ongelmien vuoksi bändistä sivuun jäänyttä rumpali Simo Kairistolaa. Kuuntele tuore single tuosta alempaa.

Tänään yhtye potkaisee myös kevään ja kesän keikkarupeamansa käyntiin Kuopiosta. V-ryhmän livekokoonpanossa Kairistolan tontilla kannuttelee puolestaan pitkän linjan lyömäsoitintaiteilija Ohto Pallas, joka on tuttu muun muassa ATK-, Taiminen!- ja Nolla-yhtyeistä. Levyllä soittava Kukkonen nähdään keikoilla tutulla paikallaan äänimiehenä.

”Uudet tuulet puhaltavat suotuisasti ja bränikät luudat sopivat käteen kuin nakutettu! Keikoilla rumpujakkaralle istuva Ohto Pallas on osoittautunut tolkuttoman kovaksi kannu-ukoksi. Myös tarinan iskeminen luonnistaa, mikä meillä V-porukoissa luetaan aina hyveeksi. Sen verran lipsuu jo lakerikenkä lähtötelineissä, että kesä saa tulla vaikka heti!” kommentoi yhtyeen keulahahmo Kaarle Viikate.

Yhtye kiertää kesän aikana seuraavasti:
29.4. Kuopio, Sawohouse underground
30.4. Nurmes, Ravintola Bomba
6.5. Vantaa, Tulisuudelma
7.5. Kouvola, Pato-areena
27.5. Helsinki, Tavastia-klubi
28.5. Lahti, Möysän musaklubi
11.6. Kotka, Kotka Open Air
17.6. Rauma, Rock in the city
7.7. Oulu, Rock in the city
8.7. Kajaani, Kajaani Fest
16.7. Loimaa, Kuissirock
29.7. Kuopio, Kuopiorock
30.7. Kerava, Rock in the city
5.8. Raahe, Ruiskuhuone
6.8. Kemi, Satama Open Air
19.8. Joensuu, Utran Uittoareena
20.8. Pori, Rock in the city

Lisää luettavaa