Viikatteen ystävät, huomio: Kouvolan kaupunginvaltuustoon on ehdolla eräs varsin tuttu hahmo

Viikate vuosimallia 2016.

”Olen 39-vuotias muusikko, pianonvirittäjä ja soitonopettaja. Olen kaksinkertainen Kouvolan paluumuuttaja, nyt olen asunut viisi vuotta Voikkaalla. Minulla on 6-vuotias poika ja 4-vuotias tytär. Muusikkona lienen tutuin Viikate-yhtyeestä, pianonvirittäjänä toimin ympäri Etelä-Suomea ja soitonopettajana työskentelen Savitaipaleen Musiikkikoulussa.”

Näin lukee Erkka Koskisen esittelysivulla Facebookissa. Mikäli siis asut Kouvolan tienoilla ja kaipaat kaupunginvaltuustoon lisää Viikatetta, tässä sinulle olisi oiva basisti siihen hommaan. Hyvä!

Koskinen on ehdolla vihreiden listalla. Tärkeimmiksi arvoikseen Koskinen listaa ”ihmisyyden, avoimuuden ja ympäristön”, ja erityisesti freelancer-pohjalta työskentelevien murheet ovat miehen sydäntä lähellä. Kulttuuritoiminta tietysti myös: ”haluan edistää mahdollisimman monipuolisen kulttuuritoiminnan kehittymistä”, Koskinen sanoo.

Koskinen vaalikonevastauksia ja vaalilupauksia voi lukea esimerkiksi Ylen sivuilta. Keikalla hänet voi nähdä Viikatteen kera seuraavan kerran toukokuussa, kun bändi esiintyy 24.5. Lahden Katu-klubilla, 25.5. Helsingin Tavastialla ja 26.5. Kempeleen Zrockissa.