Viikon kummallisin Twitter-sota: Sebastian Bach uhittelee 85-vuotiasta William Shatneria

William Shatner vuonna 2014.

Aikuiset miehet, taas kerran. Tai tällä kertaa syyttävä sormi lankeaa lähinnä vain toista osapuolta kohti, kun Sebastian Bach tykitteli sosiaalisessa mediassa valittuja sanoja William ”Kapteeni Kirk” Shatnerille. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Entinen Skid Row -laulaja ilmeisesti hermostui näyttelijäikonille, kun tämä pyöritteli emojin välityksellä silmiään jollekin Bachin tykkäämälle tviitille. Tästä pienestä eleestä alkoi kiukuttelu, jossa laulaja uhosi ajavansa Shatnerin kodin ohi tämän tästä ja poikkeavansa vielä käymään, jotta Shatner ”voi sanoa sanottavansa päin naamaa”. ”Dickhead”-tyylisiä nimityksiä alkoi lennellä. Sillä lailla.

Ilmeisesti Bach tajusi itsekin myöhemmin hermostuneensa liiaksi, sillä osa viesteistä on nyt poistettu. Onhan se nyt aika sankarillista uhitella 85-vuotiaalle ikämiehelle, että poikkeaa tämän luona käymässä pahat mielessä.

Shatner vastaili viesteihin enimmäkseen hämmentyneen oloisena. ”Kuulostaa siltä, ettei hänellä ole nyt hyvä ilta, joten lienee parempi lopettaa kommunikoiminen hänen kanssaan”, Shatner kirjoitti.

Viestinvaihtoa voi käydä katsomassa Twitteristä napattuina kuvakaappauksina vaikka Blabbermouthissa, jos siltä tuntuu.