Artisti: Serj Tankian

Jos haluat kuulla, miten Serj Tankianilta taittuu Blue Öyster Cult, niin nyt tällainenkin asia selviää

Vai että saatiin tällaistakin maailmaan. Serj Tankian on tallentanut tulevaan Godzilla 2: King of the Monsters -elokuvaan uuden version Blue Öyster Cultin Godzilla-biisistä, tarkasta esitys yläpuolelta. Alun perin kappale julkaistiin Blue Öyster Cultin Spectres-albumilla vuonna 1977. Originaaliesityksen voi kuunnella vertailun nimissä alempaa.

System of a Down -leiristä tihkuu lisää tietoa uudesta levystä – eivätkä uutiset ole kovin rohkaisevia

Serj Tankian istahti Rolling Stonen toimittajan kanssa pöytään ja kertoi muun muassa uuden System of a Down -albumin tilanteesta. Aika ajoin on kantautunut tietoja, että bändi olisi studiossa ja uutta musiikkia saattaisi olla hyvinkin valmiina, mutta aina seuraavassa hetkessä joku bändin jäsenistä onkin ampumassa alas lupaavimpia huhuja. Nyt Tankian harrastaa jälkimmäistä.

Serj Tankianilta ilahduttava joululahja – tarjoaa ilmaiseksi ennen julkaisemattoman kappaleen kaukaa menneisyydestä

Serj Tankian on joulumielellä! System of a Downin laulajana tunnettu ja nykyään elokuvamusiikkiin keskittyvä artisti ilmoittaa Facebook-tilillään, että kaikki hänen postituslistansa jäsenet saavat uudenvuodenaattona ladata ilmaiseksi Industrialized Overload -nimisen kappaleen. Biisi on tekijän mukaan hänen ”varhaista tuotantoaan”, ja kyllähän siinä ehtaa SOAD-vibaa on havaittavissa.

”Hitot laulamisesta” – System of a Downin Serj Tankian haluaa tehdä nykyään hivenen erilaista musiikkia

Serj Tankian lienee venäläisen yleisön uusi suosikki. System of a Down -laulaja on säveltänyt musiikin juuri ensi-iltaan tulleeseen venäläisvalmisteiseen Furious-elokuvaan, joka kertaa mongoleja vastaan 1200-luvulla taistelleen Evpaty Kolovratin legendan. Tämän tiimoilta Tankian on ollut esillä myös venäläisessä lehdistössä, ja esimerkiksi Expert-lehden haastattelu on luettavissa myös englanniksi.

System of a Down -solisti hyppäsi lavalle Audioslave-jäsenten kanssa Chris Cornellin muistoa kunnioittaakseen – katso yhteisesitys tästä

Viime kuussa menehtyneen Chris Cornellin muistoa on viime viikkoina kunnioitettu lukemattomin tribuutein niin meillä kuin maailmallakin. Prophets of Ragen eilisellä Rock Am Ringin keikalla nähtiin kuitenkin jotakin hyvin erityistä, kun entisistä Rage Against the Machine- ja Audioslave-miehistä koostuva yhtye sai vierailevaksi laulajakseen System of A Downin Serj Tankianin.