Artisti: Serj Tankian

Serj Tankian hankki videolleen apua Taru sormusten herrasta -elokuvista tutulta kuvataiteilijalta

Muistatko Mordorin maisemat ja valtavat Argonathin patsaat Taru sormusten herrasta -elokuvista? Niitä suunnittelemassa on ollut sellainen kaveri kuin Roger Kupelian, ja sama herra on saanut urakakseen ohjata Serj Tankianin uuden How Many Times? -musiikkivideon. Niinpä ei ole ihme, että video on jotain aivan muuta kuin bändisoittoa teollisuushallissa: lentäviä liekkihahmoja, naamarityyppejä ja kaikenmoisia kummajaisia riittää katsojan ihmeteltäväksi. Katso tuotos alempaa

Yksi pieni sanoitusrivi näytti hetken hajottavan koko System of a Downin, muistelevat Serj Tankian ja Rick Rubin

Pienestä se on kiinni, kun aletaan kunnolla taiteilla! Loudwire uutisoi Rick Rubinin ja Serj Tankianin yhteisestä jutustelusessiosta Rubinin podcastissa, ja keskustelunaiheeksi nousi myös eräs hupaisa muisto System of a Downin Toxicity-albumin (2001) levyttämisen ajoilta. Rubin päivittelee, miten yksi onneton sanoituspätkä näytti hajottavan koko bändin.

Serj Tankian jälleen vauhdissa: uusi video näyttää, miten armenialaisilla tuli mitta täyteen vuonna 2015

Serj Tankian tarjoilee kannattajilleen jälleen uutta nähtävää. System of a Down -laulajan Elasticity-soolo-ep on nyt julki, ja julkaisun kappale Electric Yerevan on saatettu videomuotoon. Katso tuore musiikkivideo alempaa.

Repivätkö poliittiset riidat System of a Downin kahtia? Serj Tankian kommentoi suhdettaan republikaaneja kannattavaan John Dolmayaniin

Metallisivustojen vakiopuheenaiheeksi on muodostunut merkillinen ristiriita System of a Downin riveissä. Yhtyeessä kun on mukana vastakkaisten poliittisten äärilaitojen edustajia, kun laulaja Serj Tankian on liberaali demokraattien kannattaja ja rumpali John Dolmayan on vastaavasti kerännyt huomiota Donald Trumpia ja republikaaneja arvostaville somepäivityksillään.

Tom Morello ja Serj Tankian saman biisin kimpussa – kaksikko tekee kunniaa yhteiselle sankarilleen

Postpunk-yhtye Gang of Fourin kitaristi Andy Gill menehtyi 1. helmikuuta 2020. Veteraanimuusikon kuolinsyyksi merkittiin keuhkokuume sekä lukuisat sisäelinkomplikaatiot, ja hänen puolisonsa Catherine Mayer arveli myöhemmin, että Gill saattoi olla varhainen covid-19-viruksen uhri. Mies oli nimittäin esiintynyt Kiinassa marraskuussa 2019. Hän oli kuollessaan 64-vuotias.