Artisti: Serj Tankian

Yhdysvaltain mellakat puhuttavat muusikoita – Axl Rose ja Serj Tankian eivät sanojaan säästele

Koronapandemia jyllää maailmalla vielä täyttä häkää, mutta viime päivinä on Yhdysvalloissa noussut ilmoille jo uusi katastrofi: poliisiväkivaltaa ja rasismia vastustavat mielenosoitukset ovat muuttuneet ympäri maata rajuiksi mellakoiksi, joissa kaikkien osapuolten otteet kovenevat vaarallista tahtia. Pelottaa seurata, alkaako tilanne pikkuhiljaa helpottaa vai paheneeko väkivalta entisestään.

Jos haluat kuulla, miten Serj Tankianilta taittuu Blue Öyster Cult, niin nyt tällainenkin asia selviää

Vai että saatiin tällaistakin maailmaan. Serj Tankian on tallentanut tulevaan Godzilla 2: King of the Monsters -elokuvaan uuden version Blue Öyster Cultin Godzilla-biisistä, tarkasta esitys yläpuolelta. Alun perin kappale julkaistiin Blue Öyster Cultin Spectres-albumilla vuonna 1977. Originaaliesityksen voi kuunnella vertailun nimissä alempaa.

System of a Down -leiristä tihkuu lisää tietoa uudesta levystä – eivätkä uutiset ole kovin rohkaisevia

Serj Tankian istahti Rolling Stonen toimittajan kanssa pöytään ja kertoi muun muassa uuden System of a Down -albumin tilanteesta. Aika ajoin on kantautunut tietoja, että bändi olisi studiossa ja uutta musiikkia saattaisi olla hyvinkin valmiina, mutta aina seuraavassa hetkessä joku bändin jäsenistä onkin ampumassa alas lupaavimpia huhuja. Nyt Tankian harrastaa jälkimmäistä.

Serj Tankianilta ilahduttava joululahja – tarjoaa ilmaiseksi ennen julkaisemattoman kappaleen kaukaa menneisyydestä

Serj Tankian on joulumielellä! System of a Downin laulajana tunnettu ja nykyään elokuvamusiikkiin keskittyvä artisti ilmoittaa Facebook-tilillään, että kaikki hänen postituslistansa jäsenet saavat uudenvuodenaattona ladata ilmaiseksi Industrialized Overload -nimisen kappaleen. Biisi on tekijän mukaan hänen ”varhaista tuotantoaan”, ja kyllähän siinä ehtaa SOAD-vibaa on havaittavissa.