Artisti: Serj Tankian

Serj Tankian jälleen vauhdissa: uusi video näyttää, miten armenialaisilla tuli mitta täyteen vuonna 2015

Serj Tankian tarjoilee kannattajilleen jälleen uutta nähtävää. System of a Down -laulajan Elasticity-soolo-ep on nyt julki, ja julkaisun kappale Electric Yerevan on saatettu videomuotoon. Katso tuore musiikkivideo alempaa.

Repivätkö poliittiset riidat System of a Downin kahtia? Serj Tankian kommentoi suhdettaan republikaaneja kannattavaan John Dolmayaniin

Metallisivustojen vakiopuheenaiheeksi on muodostunut merkillinen ristiriita System of a Downin riveissä. Yhtyeessä kun on mukana vastakkaisten poliittisten äärilaitojen edustajia, kun laulaja Serj Tankian on liberaali demokraattien kannattaja ja rumpali John Dolmayan on vastaavasti kerännyt huomiota Donald Trumpia ja republikaaneja arvostaville somepäivityksillään.

Tom Morello ja Serj Tankian saman biisin kimpussa – kaksikko tekee kunniaa yhteiselle sankarilleen

Postpunk-yhtye Gang of Fourin kitaristi Andy Gill menehtyi 1. helmikuuta 2020. Veteraanimuusikon kuolinsyyksi merkittiin keuhkokuume sekä lukuisat sisäelinkomplikaatiot, ja hänen puolisonsa Catherine Mayer arveli myöhemmin, että Gill saattoi olla varhainen covid-19-viruksen uhri. Mies oli nimittäin esiintynyt Kiinassa marraskuussa 2019. Hän oli kuollessaan 64-vuotias.

SOAD-laulaja kummastelee faneja, jotka eivät halua kuulla hänen poliittisia mielipiteitään – ”Ettekö ole kuunnelleet sanoja?”

System of A Down -solisti Serj Tankian on mies, joka ei tunnetusti arastele esittää poliittisia mielipiteitään. Sama toki pätee hyvin pitkälti yhtyeen kaikkiin jäseniin. Tästä huolimatta orkesterilla on faneja, jotka eivät erityisemmin välitä kuulla muusikoiden ajatuksia päivänpolttavista aiheista. Tämäkös Tankiania kummastuttaa.