Viisikymppinen Love Records soi parissakin eri konsertissa

Esa Kotilainen esittää Ajatuslapsen kokonaisuudessaan.
11.10.2016 16:10

Kuten tässä on pitkin vuotta muistettu hehkuttaa, tulee loppuvuodesta kuluneeksi pyöreät 50 vuotta Love Recordsin perustamisesta. Sen lafkan ylittämätöntä merkitystä suomalaiselle musiikille ei tarvinne kenellekään tämän sivuston lukijalle perustella.

19.10. juhlitaan Lovea Helsingin Kirjasto 10:n Kymppiklubilla elävän musiikin, haastattelujen, dj-musiikin ja harvinaisten Love-valokuvien parissa. Esiintymässä ovat Olli Ahvenlahti, Reino Laine & Pekka Sarmanto Trio, Freeman sekä Esa Kotilainen, joka esittää vuonna 1977 julkaistun Ajatuslapsi-levyn materiaalin kokonaisuudessaan.

Illan Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

24.11. on luvassa puolestaan suuri 50 vuotta Lovea -konsertti Helsingin Kulttuuritalolla. Luvassa on iso kattaus alkuperäisiä Love-artisteja, ja illan tyyli levy-yhtiön linjan mukaisesti erittäin laaja.

Esiintymässä ovat: Eija Ahvo, Sinikka Sokka, Maarit ja Sami Hurmerinta, Mikko Alatalo, Pepe Willberg, Freeman, Harri Saksala, Pelle Miljoona ja Jukka Gustavson. Heitä säestää muun muassa Lauri Porran, Miikka Paatelaisen ja Sami Kuoppamäen muodostama, puhaltimilla ja jousilla vahvistettu Rakkaus-orkesteri.

Konsertin Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Love Recordsin singlejulkaisut yhteen keräävä massiivinen viiden boksin (yhteensä 30 cd-levyä!) Kaikki singlet -projektikin lähenee loppuaan. Neljäs kuuden levyn laatikko on jo ulkona ja viideskin ehtii kauppoihin vielä tämän vuoden aikana.

Soundi-lehdessä Lovea on muistettu koko vuoden kestävän, Mikko Mattlarin toimittaman Rakkauden rajamailla -juttusarjan myötä.

Lisää luettavaa