Vince Neil nimeää Mötley Crüe -levyn, jota vihaa yli kaiken – ”Sillä ei ole yhtään hyvää biisiä”

30.4.2024 08:27

Tuoreessa Outsider-podcastin haastattelussa Mötley Crüe -solisti Vince Neil nimeää yhtyeen tuotannosta albumin, jota tämä ei voi sietää. Ja ei, kyseessä ei ole laulaja John Corabin kanssa tehty bändin nimikkoalbumi vuodelta 1994 vaan sitä seurannut Generation Swine (1997), jolla Neil on itse mukana.

”Vihasin sitä levyä. Vihaan sitä edelleen. Sillä ei ole yhtään hyvää biisiä. Ja minä sanoin heille siitä. Sanoin heille, että levy on surkea, mutta he rakastivat sitä”, Neil toteaa.

Kokeilullisempaa linjaa edustanut levy saikin ilmestyttyään ristiriitaisen vastaanoton ja Corabi oli vielä mukana, kun levyä alettiin tehdä, joten kenties tässä ovat syyt Neilin halveksuntaan. Eikä asiaa auttanut, että Neil palasi tuolloin bändiin hyvin vastentahtoisesti managerien painostuksesta.

”Kun Mötley lähti kiertueelle [Corabin kanssa], liput eivät myyneet. Minulla pyyhki sen sijaan melko hyvin – en myynyt paikkoja loppuun, mutta tein paljon lämmittelypestejä. Heidän managerinsa soitti ja halusi tavata minut. Joten lensin New Yorkiin ja juttelin heille. Vei jonkun aikaa, ennen kuin lopulta taivuin ja suostuin. Menin studiolle, jossa Generation Swine -äänitettiin – mikä oli Nikkin (Sixx, basisti) kotona – ja… En tiedä. Asiat olivat jonkun aikaa melko huonosti, koska en olisi halunnut olla siellä.”

Viime viikolla Mötley Crüe julkaisi ensimmäisen uuden singlensä sitten alkuperäiskitaristi Mick Marsin eroamisen (tai erottamisen, riippuen keneltä asiaa kysyy).

Lisää luettavaa