Virallistahan se on: Slash ja Duff McKagan Guns N’ Rosesiin vuonna 2016

Ainakin kahden keikan ajaksi.

Guns N' Roses – se oikea.

Tiedossa oli jo, että Guns N’ Roses on kiinnitetty Kalifornian keväisen Coachella-festarin tämän vuoden esiintyjistöön. Mikä olisi orkesterin kokoonpano, sitä ei kuitenkaan kuultu odotetun Jimmy Kimmel -vierailunsa viime tipassa peruneen Axl Rosen suusta.

Nyt on viimein lupa hieman huokaista päättäkää itse, kuka mistäkin syystä. Gunnarit ovat julkistaneet virallisen tiedotteen, jossa vahvistetaan Slashin ja Duff McKaganin liittyvän Axl Rosen rinnalle Coachella-esiintymisten (16. ja 23.4.) ajaksi. Sen sijaan paluukokoonpanon rumpalista tai uumoilluista laajemmista kiertuesuunnitelmista ei vieläkään saatu tarkkoja lisätietoja. Katso Ultimate Classic Rockin videoraportti aiheesta:

Koko tiedote luettavissa täältä.

Axl Rosen ainoana alkuperäisjäsenenä kipparoiman Guns N’ Rosesin Chinese Democracy -studioalbumi julkaistiin vuonna 2008. Slash, McKagan ja kulta-aikain Guns N’ Rosesiin vuonna 1990 liittynyt rumpali Matt Sorum perustivat vuonna 2002 Velvet Revolver -yhtyeen yhdessä 3.12. menehtyneen, Stone Temple Pilotsin keulilta parhaiten muistettavan vokalisti Scott Weilandin kanssa.