Viron kohubändi Winny Puhh vappuvierailulle – Ainutlaatuista menoa!

9.4.2013 09:55
Jos olette olleet viime kuukausina lähelläkään internetiä, olette tuskin voineet välttyä näkemästä videota virolaisen Winny Puhh -punksekoilubändin huikeasta Euroviisukarsinta-show'sta. Winny Puhh saapuu viimeinkin myös Suomeen.

Jos olette olleet viime kuukausina lähelläkään internetiä, olette tuskin voineet välttyä näkemästä videota virolaisen Winny Puhh -punksekoilubändin huikeasta Euroviisukarsinta-show’sta. Jos ilmiö kuitenkin on mennyt ohi, tuostahan se video löytyy vähän alempaa. Täysin ainutlaatuista menoa.

Jo 1990-luvulta asti rokannut Winny Puhh saapuu viimeinkin myös Suomeen, sillä yhtye esiintyy vappuna 30.4. Helsingin On The Rocks -ravintolassa. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Aivan samanlaista spektaakkelia kuin tuossa Eesti Laul -tapahtumassa ei tulla näkemään (jo paikan korkeuden huomioon ottaen), mutta bändi lupaa unohtumatonta menoa yhtä kaikki.

Winny Puhh: Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti

Nyt kun ollaan vauhtiin päästy, niin otetaanpa vielä toinenkin näyte Winny Puhhin hyperaktiivisesta punkkohkauksesta. Venäläisen fanin koostama brutaali videopläjäys kappaleeseen Peetus:

Lisää luettavaa