”Voi teitä nahkapäät, emme suostu pelkäämään” – Paleface osoittaa uuden singlensä suoraan Soldiers of Odinille

17.6.2016 08:27

Paleface kampanjoi uudella kappaleellaan näyttävästi monimuotoisen ja moniarvoisen yhteiskunnan puolesta – ja Soldiers of Odinin kaltaisia, öh, maahanmuuttokriittisiä voimia vastaan. Youtubeen ilmaantui hetki sitten Palen upouusi kappale Emme suostu pelkäämään, jonka video puhuu aika selvästi puolestaan. Katso alta.

”Kappale on mun hatunnostoni Loldiers of Odinille, pelleaktivisteille, jotka kamppailevat riemukkaalla ja voimaannuttavalla tavalla pelkoa ja epäluuloja vastaan”, artisti sanoo tiedotteessa.

Videolla on mukana pitkä rivi muitakin joukkoviestimistä tuttuja kasvoja. Mukana ovat niin Madventures-miehet Riku Rantala ja Tunna Milonoff, professori Teivo Teivainen, Meillä on unelma-organisaattori Aleksi Pahkala, kansanedustaja Paavo Arhinmäki, radioääni Renaz Ebrahimi kuin suomiräppäreitä kuten Toinen Kadunpoika, Solonen ja Xmies.

”Aivan tavallisia ihmisiä, isiä, äitejä ja heidän lapsiaan. Suomalaisia jotka kieltäytyvät pelkäämästä”, Paleface kuvailee.

”Kutsuin kavereita paikalle, ja sana levisi pienimuotoisesti lähipiirissä. Kuvauspäivänä paikalla oli melkein sata ihmistä! Videolla esiintyvä jengi todella teki tän videon.”

Videon toteutti tamperelainen Raja-kollektiivi.

Lisää luettavaa