Voice Of Finlandista tuttu Jasse Jatala kumartaa grunge-esikuvilleen uudella Tail Chaser -singlellään

Jatala-yhtye.

Kappale on kertomus siitä, miten voit olla itse itsesi pahin vastustaja.

Viime vuoden Voice Of Finland -kilpailusta tutuksi tullut laulaja Jasse Jatala laittoi ohjelman jälkeen pystyyn uuden Jatala-yhtyeen, joka julkaisi ensimmäisen singlensä The Knife viime marraskuussa. Tänään yhtye on julkaissut uuden singlelohkaisun Tail Chaser, joka esittelee bändin maltillisempaa puolta ja kumartaa samalla yhtyeen jäsenille rakkaan grungen suuntaan.

Tail Chaser sai perinteiseen tapaan alkunsa kitarariffistä, jossa on aimo blendi groovaavaa ilotulitusta, mukaansatempaavuutta ja koukkua. Heti alkutekijöissään lähdettiin yhdistelemään sekä meille ominaista nostalgisuutta, että raikasta tuulahdusta jotain uutta ja tuoretta. Näillä eväillä nivoutuikin tuotos joka on juuri meidän näköinen ja toivon mukaan herättää fiiliksiä myös itse kuulijassa! The chase is on!” kommentoi kitaristi ja säveltäjä Erik Halonen.

Tail Chaser on kertomus taisteluhengestä ja siitä, miten loppujen lopuksi voit olla itse pahin vastustajasi. Yhtye on grungen työläishenkeä kunnioittaen vastannut kappaleen kaikista vaiheista itse kunnon DIY-asenteella.

”Koko porukka suorastaan rakastaa lopputulosta, mutta ehkä kaikkein siisteintä on se, että kaikki on tehty itse: biisi, grafiikat, miksaus, masterointi, video – siis aivan kaikki. Samalla biisi on valtavan suuri kunnianosoitus Seattlen grunge-skeneä kohtaan, joka on kuin tatuoitu meidän selkänahkoihimme”, Jatala itse kommentoi.