Voisiko Pink Floyd -hologrammishow olla tulevaisuudessa mahdollisuuksien rajoissa? David Gilmour kertoi aiheesta mielipiteensä

27.4.2024 16:07

Abban Voyage-showta pidetään yleisesti malliesimerkkinä menestyksekkäästä hologrammispektaakkelista. David Gilmour ei kuitenkaan ollut erityisen vakuuttunut näkemästään.

Kitaristi ei tästä huolimatta sulje täysin pois vastaavanlaisen Pink Floyd -esityksen lanseerauksen mahdollisuutta, mutta ehdot hankkeelle ovat tiukat.

Aiheesta Uncutille (haastattelusta uutisoi NME) puhunut Gilmour kertoi nähneensä Abba-shown vaimonsa Polly Samsonin kanssa.

”Saatat nauttia siitä jos olet kova Abba-fani”, Gilmour toteaa. ”Mielestäni kuvasto oli tavallaan ihan ok, mutta aidoksi en sitä erehtyisi luulemaan. Jos olet mosh pitissä, se näyttää luultavasti hienolta. Paras kohta oli kun livebändi soitti kappaleen [Does Your Mother Know].”

Entäpä sitten Pink Floyd -hologrammishow?

”Jos joku tulisi rahojen ja loistavien ideoiden kanssa – ja kun olisimme tulleet yhteisymmärrykseen hyvin, hyvin vaikeista ja työläistä ehdoista – sanoisin ’okei.'”, Gilmour tuumii.

Gilmour julkisti hiljattain ensimmäisen soololevynsä yhdeksään vuoteen. Luck And Strange -niminen pitkäsoitto näkee päivänvalon 6. syyskuuta. Siltä on vastikään julkaistu esimakuna The Piper’s Call -single.

Lisää luettavaa