Volbeat saapuu syksyllä Suomeen – Mukana myös Skindred ja Bad Wolves

Volbeat.

Liput myynnissä 1.7. kello 10 alkaen.

Viimeksi vuonna 2018 Suomessa vieraillut Volbeat oli tulossa Suomeen marraskuussa 2019, mutta keikka jouduttiin perumaan postin tukilakon pysäytettyä rahtiliikenteen, minkä vuoksi yhtyeen kalustoa ei saatu perille ajoissa. Kesälle 2020 suunnitellut esiintymiset jouduttiin puolestaan perumaan pandemian vuoksi. Mutta nyt Volbeat on vihdoin saapumassa taas iloksemme tulevana syksynä.

Tanskalainen rocksuuruus konsertoi Tampereen Nokia-areenalla sunnuntaina 23. lokakuuta ja luvassa on Volbeat-klassikoita koko uran varrelta, fanien suosikkibiisejä sekä bändin viimeisimmän, vuonna 2021 ilmestyneen Servant Of The Mind -albumin kappaleita. Lämmittelijöinä nähdään Skindred sekä Bad Wolves.

”Olemme todella innoissamme päästessämme omalle kiertueelle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan niin pitkän ajan jälkeen. Emme malta odottaa kohtaamisia yleisön kanssa”, yhtye kommentoi ja tarjoaa keikkajulkistuksen kylkiäisenä maistiaisen keikkatunnelmistaan uudella The Sacred Stones – Live from Worcester, MA -videolla, jonka voit katsoa tuosta alempaa.

Odotetun Servant Of The Road -keikan liput tulevat myyntiin perjantaina 1. heinäkuuta kello 10 Lippupisteessä sekä Live Nationin verkkosivuilla. Lipulla on hintaa palvelumaksuineen alkaen 69,30€.

Volbeat (DK)
+ Skindred (UK), Bad Wolves (USA)

Su 23.10.2022 Nokia Arena, Tampere
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin pe 1.7.2022 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 69,30 euroa lippu.fi:stä ja osoitteesta livenation.fi
Myynnissä myös VIP-paketteja

My Live Nation -ennakkomyynti rekisteröityneille to 30.6. klo 10 – pe 1.7. klo 9.

Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.