Von Hertzen Brothers vastaa fanien toiveeseen ja julkaisee livelevyn – Ensimmäinen näyte videoineen julki

24.11.2023 09:19

Vuonna 2001 esikoisalbuminsa julkaissut Von Hertzen Brothers tunnetaan energisistä ja säkenöivistä keikoistaan. Nyt yhtye vastaa viimein monien fanien toiveeseen julkaisemalla pitkän uransa ensimmäisen livelevyn. 16.2.2024 ilmestyvä Live at Tavastia äänitettiin ja kuvattiin viime helmikuussa Helsingin rockpyhättö Tavastialla.

”Tuolla maailmalla kun pörrää, on muutamia asioita, jotka nousevat jatkuvasti esiin keskustellessamme ihmisten kanssa. Yksi eniten kuulemistamme kommenteista  on: ’Pidän todella studiolevyistänne, mutta nyt kun olen nähnyt teidät livenä, ymmärrän paremmin mistä on kyse ja bändinne nousee aivan uudelle tasolle’. Olemme Kien ja Jonnen kanssa puhuneet livelevyn julkaisemisesta niin kauan kuin muistan, ja koronapandemian jälkeen päätimme vihdoin toteuttaa hankkeen”, sanoo laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen.

Parhaillaan yhdeksättä studioalbumiaan työstävä Von Hertzen Brothers esittelee livelevyään You Don’t Know My Name -singlellä, jonka videon voit katsoa tuosta ylempää.

Lisää luettavaa