Voodoo-nukkeja ja ampumisuhkauksia – Eagles of Death Metalin Jesse Hughesille lähestymiskielto uhkaavan käytöksen vuoksi

Pariisin terrori-iskusta toissa vuonna selvinneellä Jesse Hughesilla ei mene nykyään kovin vahvasti. Mies on tämän tästä otsikoissa vähemmän mairittelevissa yhteyksissä – Eagles of Death Metal jopa tiputettiin viime vuonna parinkin ranskalaisen kesäfestivaalin ohjelmistosta Hughesin vihjattua, että Bataclan-klubin henkilökunta olisi saattanut tehdä yhteistyötä terroristien kanssa. Nyt mies on jälleen kohun keskipisteessä.

TMZ-sivusto kertoo, että Hughesin entinen ystävä haki oikeudesta muusikolle lähestymiskiellon tappouhkausten vuoksi. Ex-ystävän mukaan Hughes olisi uhannut ampua tämän ja ripustanut jopa hänen pihaporttiinsa puukolla lävistetyn voodoo-nuken, jonka mukana seurasi uhkaus, että entinen kaveri olisi vuorossa seuraavana.

Oikeusasiakirjoissa Hughesin riitakumppani kertoo pelänneensä sekä oman että nuoren tyttärensä hyvinvoinnin puolesta. Kaksikko riitaantui ilmeisesti jonkinlaisen kolmiodraaman seurauksena. Hughes ei ole kommentoinut tapausta.