Vuoden yllättävin comeback? – ABBAlta uutta musiikkia 35 vuoden tauon jälkeen

Abba TopPop-ohjelmassa 1974.

ABBA tekee paluun. Nelikko kertoo työstäneensä kahta uutta kappaletta yhdessä ja että yleisö saa kuultavakseen uutta musiikkia kuluvan vuoden joulukuussa.

– Päätös lähteä toteuttamaan innostavaa ABBA-avatarkiertuetta sai aikaan yllättäviä seurauksia. Me kaikki neljä tunsimme, että noin 35 vuoden jälkeen olisi hauska yhdistää voimamme jälleen ja suunnata äänitysstudioon. Joten niin me teimme, kertovat legendaarisen ruotsalaisyhtyeen jäsenet.

Agnetha Fältskogin, Benny Anderssonin, Björn Ulvaeusin ja Ann-Frid Lyngstadin allekirjoittama tiedote julkaistiin yhtyeen Facebook-sivulla. Uuden musiikin tekeminen yhdessä tapahtui jäsenten kertoman mukaan helposti.

– Tuntui kuin aika olisi pysynyt paikoillaan ja olisimme olleet vain lyhyellä lomalla. Äärimmäisen ilahduttava kokemus.

Studiovierailun seurauksena syntyi kaksi kappaletta, joista toinen on nimeltään I Still Have Faith In You. Nimeltä mainittu kappale kuullaan ABBAn digitaalihahmojen esittämänä joulukuussa nähtävässä televisiolähetyksessä, jonka tuottavat NBC ja BBC.

– Me olemme ehkä ikääntyneet, mutta kappale on uusi. Ja se tuntuu hyvältä, Agnetha, Benny, Björn ja Anni-Frid viestittävät faneilleen.

Tietoja ABBAn mahdollisesta paluusta lavoille ei toistaiseksi ole tiedossa.

❤️

Julkaissut ABBA Perjantaina 27. huhtikuuta 2018