Vuosikymmenen takaisesta megahitistä tuttu duo aktivoituu taas – Uusi levy on työn alla, paljastaa CeeLo Green

Kuvakaappaus Gnarls Barkleyn Crazy-videosta.

Gnarls Barkley tulee taas!

Laulaja-lauluntekijä CeeLo Greenin ja tuottaja Danger Mousen muodostama Gnarls Barkley -duo räjähti kaikkien tietoisuuteen vuonna 2006 ilmestyneellä Crazy-megahitillään, joka siivitti samana vuonna ilmestyneen St. Elsewhere-debyyttialbumin suurmenestykseen. Duo julkaisi vuonna 2008 vielä toisen pitkäsoittonsa The Odd Couple sekä pari ep-levyä, mutta vaipui sitten horrokseen CeeLo Greenin ja Danger Mousen muiden kiireiden vuoksi.

CeeLo Green paljasti kuitenkin tuoreessa DJBoothin haastattelussa erityisen hyviä kuulumisia yhtyeen nykytilanteesta: uusi pitkäsoitto on nimittäin parhaillaan työn alla.

– Olemme sen kanssa nyt noin puolivälissä ja meillä on paljon muista projekteista jääneitä aihioita, mutta ne eivät välttämättä ole kestäneet aikaa. Emme tiedä vielä, Green kertoo.

Laulajan mukaan hän ja Danger Mouse tapaavat heti alkuvuodesta ja luultavasti paiskovat levyn kasaan noin viikossa, kuten heillä on tapana ollut.

– Suurin piirtein se aika meillä meni St. Elsewheren tekemiseen, sillä olimme tuohon aikaan lämpenemässä vauhdilla. Se oli hyvin virkistävää.