Waltteri Väyrysen suunnitelmat selkisivät – hyvät naiset ja herrat, tässä on Opethin uusi rumpali!

9.9.2022 23:08

Suuria uutisia kantautuu maailmalta! Hiljattain uutisoimme Waltteri Väyrysen jättäneen Paradise Lostin, ja nyt selvisi sitten syykin tälle siirrolle: Väyrynen siirtyy Opethin rumpaliksi. Upea juttu, onneksi olkoon komeasta pestistä!

”Ylpeänä ilmoitamme, että Opethin uusi rumpali on Waltteri Väyrynen. Walt ryhtyy toimeen välittömästi ja soittaa ensimmäisen keikkansa bändissä Tallinnassa 14. syyskuuta”, Opeth kirjoittaa sosiaalisen median päivityksessään.

Opethin pitkäaikainen rumpali Martin Axenrot erosi tai erotettiin yhtyeestä Opethin jenkkikiertueen yhteydessä viime vuonna. Hänen tilalleen kiinnitettiin kiertuerumpaliksi Therionista tuttu Sami Karppinen, mutta vakituista jäsentä Karppisesta ei tullut.

”Soitimme eilen ensimmäiset treenimme Waltin kanssa, ja se meni todella hyvin! Olimme kaikki aluksi hermostuneita, mutta Walt hoiti homman upeasti!” Mikael Åkerfeldt kirjoittaa päivityksessä.

”Soitimme 16 biisiä alusta loppuun, eikä häntä tarvinnut korjata kertaakaan. Aika uskomatonta. Olin ällikällä lyöty, samoin muukin bändi.”

Åkerfeldt kehuu, että Väyrynen hallitsee niin klassisen rockin, progerockin, metallikommervenkit kuin teknisen kikkailun.

”Kaiken lisäksi Waltteri on upea tyyppi. Aito. Todella mukava. Hauska. Ja nuori! Hän syntyi samana vuonna kuin äänitimme debyyttilevymme Orchidin. Miettikääpä sitä!”

Åkerfeldt kiittelee myös Sami Karppista tämän panoksesta yhtyeen hyväksi. Toivottavasti herra bändiliideri nyt joka tapauksessa ymmärtää, että uuden rekrytoinnin myötä Opeth on oikeastaan suomalainen bändi. Eikös niin?

Lisää luettavaa