The Wildhearts -nokkamies sairaalahoitoon – Kertoi sosiaalisessa mediassa yrittäneensä itsemurhaa

Ginger Wildheart tuli suomalaisille tutuksi myös Michael Monroen yhtyeen kitaristina vuosikymmenen alussa.
10.8.2017 15:16

Laulaja-kitaristi Ginger Wildheart on manageriensa mukaan parhaillaan sairaalahoidossa ja jatkuvan tarkkailun alla ”vakavien ja pitkään jatkuneiden mielenterveysongelmien” vuoksi ja hänen tulevia keikkojaan on tämän vuoksi peruttu. Asiasta uutisoi Classic Rock.

Hot Pressin tietojen mukaan Wildheart lähetettiin sairaalahoitoon vietettyään ensin yön putkassa viime lauantaina Ballymenassa Pohjois-Irlannissa soitetun keikan jälkeen, koska Wildheart olisi lähteiden mukaan joutunut kahakkaan yleisön edustajan kanssa. Tiistaina Wildheart kirjoitti Twitteriin julkaisun, jonka mukaan hän olisi yrittänyt itsemurhaa. Hän myös lisäsi, ettei epäonnistuisi enää toista kertaa.

”Elämäni on yhtä sotkua. Loppuisipa tämä paska jo nopeasti. Kuka vittu muka jäisi kaipaamaan tätä paikkaa?”, Wildheart kirjoittaa niinikään Twitterissä.

Ginger Wildheart, oikealta nimeltään David Walls, on soolouransa ja perustamansa The Wildhearts -yhtyeen lisäksi soittanut kitaraa muun muassa Quireboysissa sekä Michael Monroe Bandissa. Ginger toimi Monroen yhtyeen komppikitaristina tammikuusta 2010 heinäkuuhun 2011 saakka ja hänen soittoaan kuullaan muun muassa Sensory Overdrive -albumilla.

Lisää luettavaa