Winger-pomo ihmettelee edelleenkin, miksi Lars Ulrich heitteli tikkoja tämän kasvokuvaan kuuluisalla Metallica-videolla

https://www.youtube.com/watch?v=4qJFQMc4luo

Alice Cooperin yhtyeessä ja sittemmin Wingerissä itselleen mainetta hankkinut Kip Winger käväisi hiljattain brasilialaisen Lokaos Rock Show’n haastattelussa. Puheenaiheet risteilivät aina säveltämisestä Beavis and Butt-Headiin, mutta hyvin mielenkiintoisena knoppina Wingeriltä tiedusteltiin myös sitä, oliko hänellä minkäänlaista hajua siitä, miksi Lars Ulrich nähdään käyttämässä tämän pärstäkuvaa tikkatauluna Metallican Nothing Else Matters -kappaleen musiikkivideolla.

”En koskaan tavannut Metallicaa”, Winger sanoo. ”En ole vieläkään tavannut heitä. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan miksi se tapahtui — ei sitten minkäänlaista. On mielestäni lapsellista nälviä toisia muusikoita. He taisivat vain liidellä sen verran korkeuksissa, sillä olivathan he noiden aikojen isoin bändi, ja hänellä [Ulrich] oli jotakin minua vastaan. Minulla ei ole asiasta mitään tietoa — tämä olisi sopivampi kysymys hänelle.”

Voit katsoa miehen haastattelun yltä. Alla puolestaan kuvallista todistusaineistoa Ulrichin Wingeriä askarruttavista tikanheittotottumuksista.