Wolfgang Van Halen kommentoi viimein David Lee Rothin tylytystä – ”Olen nähtävästi syntynyt keskelle Van Halen -draamaa”

7.3.2024 21:14

David Lee Roth herätti tammikuun lopulla huomiota Youtube-videoilla, joilla entinen Van Halen -solisti otti hampaisiinsa niin seuraajansa Sammy Hagarin kuin Wolfgang Van Haleninkin. Sanan säilä sivalteli varsinkin jälkimmäistä erityisellä viiltävyydellä.

Nyt Wolfgang Van Halen on kommentoinut Rothin avautumista atlantalaisen The Morning X:n haastattelussa.

”Minun pitäisi varmaan olla otettu, että hän edes ajattelee minua noin paljon”, Wolfgang sanoo NME:n mukaan. ”Hänen juttunsa täytyy ottaa tietyllä varauksella, varsinkin kun ottaa huomioon että hän sanoo säveltäneensä Eruptionin ja keksineensä Frankensteinin [Eddie Van Halenin kitaran ikonisen raitakuvion]. Hän sanoi säveltäneensä kaikki isäni soolot.”

”Siinä varmaan kaikki mitä voin aiheesta sanoa”, Wolfgang jatkaa. ”Olen nähtävästi syntynyt keskelle Van Halen -draamaa, joka oli olemassa jo kauan ennen kuin synnyin. Ja nyt kun isäni ei ole enää täällä, päätti hän ottaa tähtäimeensä seuraavaksi helpoimman kohteen.”

Consequence nostaa haastattelusta esiin myös pätkän, jossa Mammoth WVH -nokkamies sanoo ettei osallistuisi mahdolliseen Eddie Van Halen -tribuuttikonserttiin.

”En halua soittaa sitä musiikkia ilman isääni”, Wolfgang sanoo.

Lisää luettavaa