Nyt poltetaan siltoja: David Lee Roth tylyttää kovalla kädellä Wolfgang Van Halenia

25.1.2024 09:56

Jos olet miettinyt, millaisissa väleissä David Lee Roth on edesmenneen Eddie Van Halenin pojan Wolfgangin kanssa, niin vastaus ilmeisesti on, ettei kovin hyvissä. Roth julkaisi eilen Youtubessa äänitallenteen, jolla laulaja puhuu huomattavan jyrkkään sävyyn Van Halenin klaanin nuoresta jäsenestä.

Wolfgang soitti bassoa Van Halenin viimeisillä kiertueilla vuosina 2007, 2012 ja 2015. Rothin mukaan Wolfgang halusi näpäyttää laulajaa käskemällä keikkojen järjestyksenvalvojia heittämään ulos Rothin paikalle kutsumia vieraita.

”Tämä helvetin kakara. Hän valittaa läpi kiertueen, etten kiinnitä häneen tarpeeksi huomiota lavalla”, Roth sanoo.

”Minä annan kaikkeni kahdenkymmenen tai kolmenkymmenen tuhannen katsojan edessä, ja hän valittaa kaikille – managerille, turvamiehelle, puvustajalle –, että Dave ei kiinnitä häneen tarpeeksi huomiota. Leikataan tässä kohtaa New York Cityyn – upeaan, kimaltelevaan New York Cityyn, missä soitamme Jones Beachilla. Minä kävelen keskelle lavalle ja aloitan Ice Cream Manin, ja julistan Eddielle ja Alexille, miten monesti olemme esiintyneet New Yorkissa ja miten tämä kaikki on mahtavaa. Mutta samalla en tiedä sitä, että tämä kakara, tämä typerä kakara, on käskenyt paria gorillaa saattamaan kaksi paikalle kutsumaani daamia ulos keikalta.”

Roth lisää, että kysymys oli nimenomaan tilitoimiston työntekijöistä, jotka hoitivat Van Halenin asioita. Eikä siinä vielä kaikki, vaan naisilla oli mukanaan koko kiertueväen palkkasekit.

”Ja hän heittää heidät ulos. Hän haluaa antaa minulle opetuksen”, Roth sanoo.

Roth jatkaa saarnaansa kertomalla Hollywoodissa soitetusta keikasta. Roth kertoo jälleen halunneensa fiilistellä sitä, käynnissä oli kiertueen viimeinen keikka, ja miten Van Halen oli aikanaan noussut pikkuklubeilta jättiareenoille täysin omin voimin. Sitten kuitenkin tapahtui sama kuin New Yorkissa.

”Tämä helvetin kakara! Hän komentaa kahta gorillaa saattamaan paikalle kutsumani daamin kaikkien muiden vieraiden edessä ulos rakennuksesta”, Roth sanoo.

”Wolfie Van Halen haluaa antaa minulle opetuksen heittämällä ulos naisen, jota hän luulee tyttöystäväkseni. Vaan tiedätkö mitä? Hän on jälleen kirjanpitäjä, jolla on mukanaan koko kiertueporukan palkkasekit, ja lisäksi hänellä on mukanaan käteisbonukset kaikille osallisille.”

Kuuntele Rothin julistus alempaa:

Lisää luettavaa