Yksi on joukosta poissa – surmacoren suurlähettiläs Rytmihäiriö tiedotti kokoonpanomuutoksista

Eilisiltana ilmaantui Rytmihäiriön Facebook-sivuille vakavaa asiaa: pitkäikäisen yhtyeen rumpali Otto Luotonen on ”vapauttanut itsensä” Rytmihäiriön jäsenyydestä. Otto oli yksi vuonna 1988 perustetun orkesterin perustajajäsenistä.

”Yhtyeen työn alla oleva materiaali sekä bändin toiminta ylipäätään ei enää sytytä itseäni tarpeeksi, joten on aika heittää haikeat jäähyväiset ja suunnata voimavarat muihin projekteihin”, Otto toteaa suorasukaiseen tyyliinsä. Sen kummempaa draamaa ei osapuolten mukaan asiaan kuitenkaan liity: ”Ilman sarvia ja hampaita toivon menestyksellistä jatkoa bändin uralle”, Otto jatkaa.

Basisti Ande Kiiski, Rytmihäiriön perustajajäsen hänkin, kiittelee rumpalia viestin kommenttiketjussa. ”Tiedän päätöksen olleen vaikea ja kunnioitan sitä, että kuuntelet sydäntäsi ja siunaat meidän päätöksemme jatkaa eteenpäin. Kaikkea hyvää tuleviin projekteihin!” Kiiski kirjoittaa.

Ande jatkaa Rytmihäiriön olevan rumpalin poistumisen myötä uuden aikakauden alussa. ”Uuden materiaalin työstäminen jatkuu edelleen ja kolmipäinen peto kasvaa nelipäiseksi taas kun olosuhteet ovat suotuisat”, basisti viestii. Gambina virtaa siis jatkossakin, hyvä!