Yksi kehuu Axlia taivaisiin, toinen manaa ”rahastuskiertuetta” – Guns N’ Rosesin entiset ja nykyiset jäsenet äänessä

DJ Ashba.

Gunnareiden wanhojen aikojen kokoonpanon paluu herättää suuria tunteita – myös yhtyeen jäsenissä. Jotkut Axl Rosen rinnalla sinnitelleet muusikot sanovat bändijohtajastaan yllättävänkin kauniita sanoja, toiset taas tuntevat jääneensä yhtyeen riveihin palanneiden vanhojen starojen varjoon.

Classic Rock uutisoi GNR:stä viime vuonna poistuneen DJ Ashban arvostavan syvästi aikaansa Axlin kanssa. ”Hän kohteli minua kuin kultaa”, kitaristi sanoo.

Daren ”DJ” Ashba erosi Gunnareista keskittyäkseen Sixx:A.M.-bändiin. Hänen poistumisensa aikaan ei vanhojen jäsenten reunionista oltu vielä tiedotettu.

– Se oli elämäni parasta aikaa. Olen hyvin kiitollinen, Ashba sanoo.

– Axlilla on hyvin pieni joukko ihmisiä lähellään, ja olin onnekas kun sain olla osa sitä. Mutta häntä ei kannata suututtaa.

Tämä neuvo saattoi tulla hitusen liian myöhään Chris Pitmanille. NME uutisoi, että vuodesta 1998 Guns N’ Rosesissa toiminut kosketinsoittaja viesti viime viikolla Twitterissä harvinaisen happamaan sävyyn yhtyeensä uusista tuulista.

Please don’t mention those who are there the last 20 fucking years … oh god no!! … (a money grab) FU”, luki Pitmanin jättämässä viestissä, joka tosin poistettiin nopeasti. Samoin saattaa käydä itse muusikollekin, jos Mr. Rose sattuu olemaan pahalla päällä.

Vaikka ymmärtäähän tuon, että voi harmittaa, jos ne jäsenet, jotka ovat olleet bändissä kauemmin kuin Appetite-ajan muusikot koskaan olivat, sivuutetaan tämän tästä turhakkeina. Sympatiaa tälle.