Ykstoist ykstoist 10 vuotta – Jätkäjätkät nähdään loppuvuodesta muhkealla juhlakeikalla

30.9.2020 14:44

Hiphop- ja reggae-osaston asiantuntijayhtye Jätkäjätkät palaa yleisön eteen loppuvuodesta. Orkesterin esikoisalbumi Ykstoist ykstoist täyttää kymmenen vuotta, ja levyä juhlistetaan Helsingin Kulttuuritalolla 11. marraskuuta – kuinkas muutenkaan.

Yhtyeen kokoonpanossa vaikuttavat tutusti Asa, Puppa J, Rasmus Pailos, Erno Haukkala, Kim Rantala, Ville Väätäinen, Pekka Varmo, Antti Kivimäki ja Joska Josafat. Pekka Varmo kommentoi keikkaa tiedotteessa innokkaaseen sävyyn.

”Toki olemme ajan saatossa soittaneet kyseisen levyn biisejä, mutta kaiken maailman tilanteiden keskellä on kutkuttavaa päästä pitkästä aikaa heebojen kanssa samalle lavalle juhlistamaan levyä ja kokemaan biisejä vuosien jälkeisellä näkökulmalla. Aina ei voi voittaa, mut voi silti juhlii. Ajolähtö!” Varmo kirjoittaa.

Juhlakeikan liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa 2. lokakuuta kello 11:11 hintaan 27,50 euroa. Kulttuuritalon kapasiteettia on rajoitettu keikkaa varten, jotta asiakkailla on riittävät turvavälit. Konsertissa kaikilla on istumapaikka, joista valittavissa on joko numeroimaton ikärajallinen anniskelukatsomo tai numeroitu ikärajaton yläkatsomo. Konsertin Facebook-event löytyy täältä.

Lisää luettavaa