Yli 50 vuotta yhdessä soittaneiden Slade-jäsenten tiet eronneet – Rumpali sanoo saaneensa tylyt potkut kitaristilta

Rumpali Don Powell ja kitaristi Dave Hill ovat soittaneet yhdessä jo 60-luvun alusta saakka. Nyt kaksikon tiet ovat kuitenkin eronneet.

Dave Hill kiistää Don Powellin väitteet.

Vuonna 1966 perustettu brittiyhtye Slade on toiminut aktiivisesti näihin päiviin saakka perustajajäsentensä kitaristi Dave Hillin ja rumpali Don Powellin voimin. Nyt kaksikon välit ovat kuitenkin menneet poikki ja molemmat jatkavat kumpikin omalla tahollaan Sladen perinnön ylläpitämistä.

Powell, joka on soittanut Hillin kanssa jo vuodesta 1964 lähtien ensin The Vendorsissa ja sitten Sladessa koko yhtyeen olemassaolon ajan, kertoi maanantaina 3. helmikuuta verkkosivuillaan saaneensa potkut Sladesta. Powellin mukaan Hill olisi erottanut hänet tylysti ja kylmästi pelkällä sähköpostilla, jossa todettiin, ettei hänen palveluksiaan enää tarvita. Hill kuitenkin julkaisi myöhemmin Facebookissa oman lyhyen tiedonannon, jossa tämä kiistää erottaneensa Hillin ilman varoitusta.

”Meidän eromme ei tule yllättäen eikä hänen tiedote anna tarkkaa kuvaa tilanteesta. Toivon Donille kaikkea hyvää jatkossa”, Hill kommentoi.

Sekä Hill että Powell aikovat jatkaa omien Slade-kokoonpanojen kanssa. Rumpali sanoo pistäneensä pystyyn Don Powell’s Slade -orkesterin, jossa on mukana Slade II -kokoonpanossa vuosina 1992-1994 vaikuttanut basisti Craig Fenney. Lisäksi Powell työstää ensimmäistä soololevyään Paul Cooksonin ja Les Gloverin kanssa. Lisäksi tämä on saanut Don Powell’s Occasional Flames -yhtyeen albumin, joka ilmestyy kuluvan vuoden aikana.

From www.donpowellofficial.com/ Dons Website:Don Powell announcement about SladeMonday 3rd February 2020 – It is with…

Julkaissut Don Powell Band Tiistaina 4. helmikuuta 2020

Statement:I am sad to announce that Don and I will no longer be working together our parting of the ways has not come…

Julkaissut The Official Slade page Tiistaina 4. helmikuuta 2020