Yoko Ono poseerasi Kim Kardashianin kanssa – seurasi yllättävä some-kiista, johon Sean Lennonkin otti osaa

Sean Lennon.

Asialleen omistautuneet musiikki-intoilijat osaavat olla melko härkäpäistä sakkia. Tämän sai Yoko Ono pari päivää sitten jälleen kerran huomata.

Ono sekä hänen ja John Lennonin poika Sean Lennon vierailivat tiistaina Kanye Westin keikalla New Yorkin Madison Square Gardenissa. Kun Onosta julkaistiin illan jälkeen sosiaalisessa mediassa yhteiskuva Kanye Westin vaimon Kim Kardashianin kanssa, hänen jyrkimmät faninsa nostivat asiasta metelin.

Kuvan yhteyteen ilmaantui liuta kommentteja, joissa manattiin, miten kuvassa on kaikki väärin eikä Yokon kaltainen suuri taiteilija saisi päästää pyrkyri-Kardashiania lähelleenkään. ”Lahjakkuus ja lahjattomuus rinnakkain”, tokaisi yksi kommentoija. ”Enpä olisi uskonut, että rouva Ono loukkaisi itseään olemalla edes lähellä tätä feikkiä, lahjatonta, muovista, turhanpäiväistä olentoa”, kirjoitti toinen.

Nihkeät kommentit saivat Sean Lennonin menettämään malttinsa. Sean istui näppäimistön äärelle ja antoi kriitikoille täyslaidallisen.

”Vau. Enpä tiennytkään, miten paljon snobeja seuraa sivuani. Meidät kutsuttiin konsertiin. Me menimme. Tapasimme Kimin backstagella. Otin kuvan. He olivat hyvin ystävällisiä äitiäni kohtaan. Minä pidän ihmisistä, jotka kohtelevat äitiäni hyvin”, Lennon väänsi rautalangasta ja jatkoi:

”Luuletteko te olevanne jotenkin hienoja? Kukaan teistä tuskin kieltäytyisi kuvasta mukavan naisen kanssa, joka on pyytänyt teidät miehensä konserttiin. Teidän mielestänne Kanye on kusipää? No, hän on äitini suuri fani ja tuntee hänen performanssitaiteensa hyvin. Hän kohteli meitä varmasti kunnioittavammin kuin suuri osa teistä käyttäytyy perhettäni kohtaan.”

”En ole niin suuri snobi, että luulisin olevani liian hyvä ottamaan äidistäni kuvaa jonkun ystävällisen ihmisen seurassa. Jos te olette mielestänne jotenkin tuollaisen yläpuolella, pyydän että lähdette sivultani, koska en selvästikään ole standardienne mukaan riittävän hyvä. Siis ottakaa rennommin tai suksikaa helvettiin. Rakkaudella, Sean.”

Nämä ovat vakavia asioita, selvästikin. Alla vielä Lennonin Facebook-päivitys komeine kommenttiketjuineen. Melko paljon puhetta sai yksi valokuva aikaiseksi.