Ystävät ja kollegat muistavat Sinéad O’Connoria: ”Hän oli luonnonvoima”

Sosiaalinen media on täyttynyt surunvalitteluista ja muistokirjoituksista 56-vuotiaana menehtyneelle laulajalle.
27.7.2023 12:51

Keskiviikkoiltana maailmalta kantautui suru-uutinen, että Irlantilainen poplaulaja, lauluntekijä ja aktivisti Sinéad O’Connor, 56, on kuollut.

Kun tieto O’Connorin kuolemasta levisi, täyttyi sosiaalinen media ystävien ja muusikkokollegojen muistokirjoituksista ja surunvalitteluista. O’Connoria muistivat muun muassa Tori Amos, Peter Gabriel, The Smashing Pumpkinsin Billy Corgan, Garbagen Shirley Manson, Bryan Adams ja Rage Against The Machinen Tom Morello.

”Sinéad oli luonnonvoima, uskomaton lauluntekijä ja tulkitsija. Sellaista lahjakkuutta emme tule enää koskaan näkemään. Intohimoinen, intensiivinen läsnäolo ja kaunis sielu, joka rohkeasti taisteli omia demonejaan vastaan. Ole nyt rauhassa, rakas Sinéad. Olet sydämissämme ikuisesti”, kirjoitti Tori Amos.

Pink, joka esiintyi keskiviikkoiltana Cincinnatin Great American Ball Parkissa, teki puolestaan O’Connorille kunniaa esittämällä keikallaan ylimääräisenä numerona tämän tunnetuimman kappaleen, Princen kirjoittaman Nothing Compares 2 U’n yhdessä Pinkin lämmittelijänä toimineen Brandi Carlilen kanssa. Alapuolelta voit katsoa yleisöstä kuvattua videota kaksikon tribuutista.

Lisää luettavaa