Zakk Wyldeä ei liene juuri naurattanut kuultuaan, mitä muutoin ahneet pizza-auton vohkineet vorot eivät kelpuuttaneet saaliikseen

31.1.2017 22:13

St. Johnsissa Newfoundlandissa pizzakuriiri nimeltään Josh Cook teki sen kohtalokkaan virheen, että jätti autonsa käyntiin siksi aikaa kun kipaisi asiakkaan ovelle toimittamaan herkullista pakettiaan. Ajoneuvolle palatessaan mies saikin järkytyksekseen huomata sen olevan tipotiessään ja ikään kuin miehen tuskan maksimoidakseen, kohtalo määräsi tapahtumat materialisoituviksi vielä keskellä mitä ilkeintä lumimyräkkää.

Onneksi sentään poliisit onnistuivat paikantamaan menopelin noin vuorokautta myöhemmin – tietenkin tismalleen samasta paikasta, kuin mistä se alunperin katosikin. Tapahtumien mystisyyttä lisäsi entisestään Cookille kerrotut tiedot, joiden mukaan rosmot olivat jättäneet hänelle hyvitykseksi lumilapion, raavutetun – valitettavasti voitottoman – arvan ja tankin täynnä menovettä. Peltilehmän jousitukseen, vaihteistoon ja pakoputkistoon oli kuitenkin saatu aikaan merkittäviä vahinkoja ja kaikki irtaimisto oli lähtenyt pitkäkyntisten matkaan – lukuun ottamatta kitarajumala Zakk Wylden ensimmäistä sooloalbumia.

”Olen melko kova metallifani ja kuuntelen edelleen cd:itä”, Cook kommentoi Munchies-julkaisulle. ”He veivät kaiken, mukaan lukien Black Sabbath ja Black Label Society -levyni. Mutta he jättivät Pride and Glory -albumin, joka lukeutuu Zakk Wylden parhaisiin koskaan äänittämiin pitkäsoittoihin. Olen siis kiitollinen siitä, mutta kaikki parhaat levyni ovat kylläkin mennyttä.”

Kaikkea sitä sattuukin. Voisi tosin kuvitella, että karvainen kitaraviikinkimme ei välttämättä ole liiemmin partaansa hykerrellyt tämän tarinan kuultuaan.

Lisää luettavaa